2018-12-13

Vi växer med våra kunder

Ja, tiden går sannerligen fort och det är snart dags att bänka sig framför Kalle Anka. Det var ett tag sedan du fick ett nyhetsbrev från oss men nu är vi igång igen och ambitionen är att fyra gånger per år berätta lite om allt som sker i vår värld.

2018 har varit fullt med spännande uppdrag, stora som små, för gamla och nya kunder, med gamla och nya medarbetare. Bland våra nya kontakter finns exempelvis Stena Fastigheter och Bostads AB Poseidon. Våra tjänster innebär att vi måste ta oss runt på ett bra och smidigt sätt och för att göra detta på ett mer hållbart sätt har vi under året införskaffat våra första hybridbilar som lämnar mindre avtryck på miljön.

Det är mycket som står på agendan under 2019. Förutom en mängd intressanta projekt kommer vi bland annat att bygga ut våra lokaler för att få plats åt alla nya medarbetare. I dagsläget är vi cirka 80 medarbetare och i februari börjar dessutom Ida Karlsson som ny servicekoordinator hos oss. Ida blir för många kunder vägen in och den som hjälper er till rätt person och service hos oss. Men det är nästa år – nu avslutar vi detta på bästa sätt.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.