Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

AUTOMATION

Låt din byggnad ta ansvar för klimatet genom smart automation. Genom att uppgradera och digitalisera byggnadssystem skapar vi synergier som minskar koldioxidutsläppen. Utforska hur vi ger byggnader en “egen hjärna” för optimal prestanda och hållbarhet.

FRAMTIDENS BYGGNADER: HÅLLBARHET GENOM AUTOMATION

Fastigheters påverkan på miljön är betydande, men vi har lösningen. Genom att implementera avancerad automation och digitalisering kan vi kraftigt minska energianvändningen.

BYGGNADER SOM TAR ANSVAR:

Genom att ta kontroll över sina egna funktioner och system kan de göra en positiv skillnad. Vår automationslösning ger fastigheter möjlighet att agera som självständiga enheter för miljöansvar.

GE DIN BYGGNAD EN EGEN HJÄRNA:

Med automationslösningar ger vi fastigheter intelligens. Vi övervakar och optimerar alla aspekter av byggnaden i realtid – från vattenflöden till ventilation. Resultatet är enastående synergier där alla system samverkar för maximal effektivitet.

OPTIMAL PRESTANDA GENOM SAMARBETE:

När olika system arbetar i harmoni och justeras efter behov uppstår betydande synergieffekter. Vår expertis omfattar installation, förebyggande och avhjälpande underhåll av olika typer av styr- och reglerutrustning, oavsett märke eller modell.

VÄLJ HÅLLBARHET MED OSS:

Låt din byggnad spela en aktiv roll i att bekämpa klimatförändringar. Kontakta oss idag på anbud@aps.eu eller ta kontakt med oss nedan för att utforska hur våra automationslösningar kan förvandla din fastighet till en resurs för en bättre värld.

Mikael Maliniemi

VD / Avdelningschef Konsult
0734 25 27 13

Kombinera detta med EcoTrim – en populär tjänst för energieffektivisering och optimering av byggnaders tekniska system. Klicka här för att läsa mer om EcoTrim!