Om APS

En väl fungerande fastighetsdrift är en viktig förutsättning för en effektiv och lönsam verksamhet. Vare sig våra kunder äger ett kontorshotell, representerar en mindre bostadsrättsförening eller förvaltar ett större fastighetsbestånd är vi på APS en naturlig del av deras förvaltning.

ALLT DIN FASTIGHET BEHÖVER

APS utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Vi erbjuder helhetslösningar för fastighetsdrift och har alla kompetenser under ett och samma tak. APS ligger alltid i framkant när det gäller kunskap och kompetens avseende teknik och övrig samhällsutveckling – Tillsammans skapar vi lösningar som är lönsamma över tid.

Vi är en flexibel organisation som sätter människan främst. Hos oss får du som kund alltid en god och nära service. På APS drivs vi av ständig förbättring, både när det kommer till våra kunders fastighetsdrift och när det gäller samhälle och miljö. Genom att anlita oss får du en pålitlig och flexibel partner som optimerar dina fastigheters tekniska system.

APS grundades 2004 och har växt stadigt sedan dess. Idag är vi omkring 80 medarbetare som är specialister inom allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Vi finns på Ringön i Göteborg, men våra kunder finns över hela västra och södra Sverige.

Våra engagerade medarbetare ser kundens behov och löser deras problem. Vi är tillgängliga, proaktiva och hjälper dagligen våra kunder till bättre beslut. Vi utför våra arbetsuppgifter korrekt och utan genvägar. På APS står vi för det som levereras och att det fungerar i praktiken. Vi håller det vi lovar – och vi vågar lova.

Tryggt med APS

Att anlita APS ska kännas tryggt och bra, och man ska alltid känna sig säker på att få ett väl utfört arbete. APS är bland annat ett FR2000-certifierat företag, auktoriserat enligt Säker Vatten och R-licensierat.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.