Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

Om APS

ALLT DIN FASTIGHET BEHÖVER

Här på APS Drift och Underhåll är vi ditt pålitliga val när det gäller tekniska system i fastigheter. Med en bred kunskap och omfattande erfarenhet utför vi konsultation, installation och service. Vi erbjuder helhetslösningar för att optimera din fastighetsdrift, med alla nödvändiga kompetenser under ett och samma tak.

Flexibel organisation med kundfokus

Flexibilitet och kundfokus är kärnan i vår organisation. Hos oss är du som kund alltid i centrum, och vi strävar alltid efter att leverera en nära och god service. Vårt fokus på kontinuerlig förbättring sträcker sig från dina fastigheters behov till samhälle och miljö. Med APS som din partner får du tillgång till pålitliga lösningar som optimerar dina fastigheters tekniska system.

Dygnet runt med vår Kundtjänst

Vi förstår vikten av tillgänglighet och support när du behöver det som mest. Vår kundtjänst är alltid här för dig, dygnet runt, året runt. Oavsett om det gäller att rapportera en felanmälan, boka en tjänst, ställa en fråga eller bara få kontakt med någon i vårt team, så är vi här för att hjälpa dig.

Kontinuerlig utveckling och expertis

Sedan vår etablering år 2004 har vi vuxit stadigt och utvecklats i takt med våra kunders behov. Idag är vi omkring 100 medarbetare med samlad expertis inom områden som energi, ventilation, automation, el, värme & sanitet. Vi är stolta över att vara baserade på Ringön i Göteborg, men våra tjänster sträcker sig över västra Sverige.

Vi på APS Drift och Underhåll är redo att vara din långsiktiga partner för att uppfylla dina tekniska fastighetsbehov.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera och effektivisera dina fastighetslösningar.