Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

VÄRME och SANITET

VS (Värme och Sanitet) är en väsentlig komponent i varje fastighet, oavsett om det handlar om vattenförsörjning och avlopp, energiförsörjning med vattenburna uppvärmningssystem, bekväm kylning eller distribution av varmt tappvatten. Vår expertis sträcker sig från VS-installationer till värmesystemstjänster och injustering. Oavsett om det handlar om bostäder, industrier eller sjukhus, kan våra skräddarsydda lösningar göra stor skillnad.

EXPERTINSTALLATION OCH EFFEKTIV SERVICE FÖR VS-SYSTEM OCH VÄRMESYSTEM

Vi är din pålitliga partner för alla typer av VS-installationer och VS-service som optimerar ditt VS-system och minskar energiförbrukningen. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, hanterar vi det med skicklighet och precision. Från mindre bostadsinstallationer till omfattande industriella och sjukhusmiljöer – våra experter levererar resultat.

EFFEKTIV INJUSTERING AV VÄRMESYSTEM:

Vi förstår vikten av värmesystemens prestanda och energieffektivitet. Våra tjänster inkluderar injustering av värmesystem, vilket kan ha en betydande positiv inverkan. Genom att finjustera befintliga system kan vi markant minska energiförbrukningen och bidra till en mer hållbar drift.

SKAPA SKILLNAD MED HÅLLBARA LÖSNINGAR:

Oavsett om du behöver en ny VS-installation, VS-service eller injustering av värmesystem, är vårt mål att skapa långsiktiga och hållbara lösningar. Vi arbetar för att optimera ditt system för maximal prestanda och minimal miljöpåverkan.

STEG MOT ENERGIBESPARING:

Många av våra kunder har insett fördelarna med att granska och optimera sina befintliga värmesystem. Genom att samarbeta med oss kan du ta ett steg mot betydande energibesparingar och förbättrad effektivitet.

Vill du ha professionell hjälp med dina VS-installationer, VS-service eller injustering av värmesystem? Tveka inte att kontakta oss idag på anbud@aps.eu eller ta kontakt med oss nedan för att diskutera dina behov och ta nästa steg mot optimal prestanda och besparingar.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vårt arbete inom vatten och sanitet:

Oscar Stenström

Installationschef
031 390 08 01

Anders Söderlundh

Serviceledare VS
0720 88 08 90

Mick Lind

Projektledare VS
0709 35 36 08

Ulf Nordberg

Projektledare VS / Kalkyl
0735 18 04 83

Patrik Johansson

VVS-konsult / Kalkyl
0733 54 81 17