Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

Beredskap

För att du som fastighets- och systemägare ska kunna känna trygghet dygnet runt erbjuder vi beredskap. Vid beredskapsärenden löser vi alla typer av åtgärder så som översvämningar, krossade fönster, väderskydd, akuta stopp, mm.

PROFESSIONELL FASTIGHETSJOUR I GÖTEBORG – DYGNET RUNT, ÅRET RUNT

APS hjälper redan idag delar av den offentliga sektorn, privata företag, föreningar och även hyresgäster med beredskap. Vi är alltid förberedda på en eventuell händelse och bidrar aktivt till att både förebygga och åtgärda dem när de inträffar.

När du behöver snabb och pålitlig fastighetsjour som är tillgänglig dygnet runt i Göteborgsområdet, är APS ditt pålitliga val. Vårt dedikerade beredskapsteam är redo att agera när akuta problem uppstår i din fastighet.

OMEDELBAR RESPONS VID AKUTA SITUATIONER

Oavsett om det handlar om översvämningar, krossade fönster, väderskydd eller andra akuta händelser, så är vårt specialtränade beredskapsteam väl förberett för att agera snabbt och effektivt för att lösa problemen.

TRYGGHET OCH EXPERTIS I GÖTEBORG

Vi strävar efter att skapa trygghet i oväntade situationer. Som göteborgare kan du lita på att vi finns tillgängliga när du behöver oss som mest. Med vår pålitliga och snabba service ser vi till att problemen åtgärdas effektivt, vilket ger dig en säker känsla i din fastighet.

DYGNET RUNT FÖR DIN SÄKERHET

Vi förstår vikten av snabb respons. Vårt beredskapsteam är redo att hjälpa dig dygnet runt vid akuta situationer.  Vi är alltid förberedda på en eventuell händelse och bidrar aktivt till att både förebygga och åtgärda dem när de inträffar.

Använd formuläret nedan eller ring 031-761 00 30 om ni vill veta mer om vår beredskap eller boka ett förutsättningslöst möte.

Nyfiken på hur ett av alla våra jouruppdrag kan se ut?
Här rycker Fredrick och Albin från vårt beredskapsteam ut på ett akut uppdrag med en läckande VVC-ledning i Norra Göteborg.

Alexander Milkovic

Gruppledare Beredskapsteamet
073 353 87 12