Tjänster

APS Drift och Underhåll arbetar med allt från omfattande installationer till förebyggande och avhjälpande underhåll i fastigheter. Genom att säkerställa en effektiv systemsamverkan hjälper vi våra kunder att få ut största möjliga effekt av sin fastighet.

Vi kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Tack vare att vi är fabrikatsoberoende kan vi bistå med kvalificerad hjälp för alla fastighetstekniska system.

Vi utför såväl installation av nya fastighetstekniska system som underhåll av befintliga. Vi anpassar lösningar utifrån våra kunders behov och arbetar med alla, inom branschen förekommande, entreprenadformer. Huvudsaken är att våra kunder känner sig trygga med vårt samarbete och att vi lever upp till deras förväntningar.

Vi finns alltid tillgängliga när våra kunder behöver oss som mest. Genom snabb service och ständig beredskap ser vi till att deras problem blir avhjälpt oavsett tid på dygnet.

Är ni intresserade av en kostnadsfri konsultation eller ett förutsättningslöst möte? Använd formuläret här nedan eller hör av er på 031-761 00 30.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.