Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

Tjänster

Oavsett om det handlar om underhåll, installation eller effektivisering, så är vårt mål att leverera pålitliga lösningar för att säkerställa att dina byggnader fungerar på topp och är kostnadseffektiva. Vi är din pålitliga partner i Västsverige för att optimera och förbättra dina byggnaders behov.

APS drift och underhåll arbetar med allt från omfattande installationer till förebyggande och avhjälpande underhåll i byggnader. Genom att säkerställa systemsamverkan hjälper vi våra kunder att få ut bästa möjliga inomhusklimat till lägsta möjliga energianvändning. Vi kan det mesta inom byggnadsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el, konsultation och automation. Tack vare att vi är fabrikatsoberoende kan vi bistå med kvalificerad hjälp för alla byggnadstekniska system.

Vi utför såväl installation av nya byggnadstekniska system som underhåll av befintliga. Vi anpassar lösningar utifrån våra kunders behov och arbetar med alla, inom branschen förekommande, entreprenadformer. Huvudsaken är att våra kunder känner sig trygga med vårt samarbete och att vi lever upp till deras förväntningar.

Service: Våra hängivna drifttekniker arbetar direkt hos våra kunder över hela Västsverige. Vi är stolta över att erbjuda en service som går bortom det vanliga, och vi garanterar att din fastighet alltid fungerar smidigt och underhålls på bästa möjliga sätt.

Installation: Med vårt team tar vi fram detaljerade och konkreta underlag för det optimala systemvalet som passar våra kunders unika konstruktioner. Vi har alla resurser som krävs för att genomföra korrekta och effektiva installationer.

Konsultation: Vi tar ansvar för samtliga system i våra kunders fastigheter och strävar efter att maximera energieffektiviteten. Vårt mål är att uppnå bästa möjliga totalekonomiska effekt för alla fastigheter vi arbetar med. Genom noggrann övervakning och optimering ser vi till att systemen samverkar på ett optimalt sätt.

Är ni intresserade av en kostnadsfri konsultation eller ett förutsättningslöst möte? Använd formuläret här nedan eller hör av er på 031-761 00 30.