Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

VENTILATION

Oavsett fastighetens storlek är ett väl fungerande ventilationssystem av grundläggande betydelse för att skapa en behaglig inomhusmiljö. Hos APS Drift och Underhåll AB arbetar vi med alla typer av luftbehandlingsanläggningar och erbjuder våra tjänster från idé till drift av färdiga byggnadsinstallationer.

FRISK LUFT, BÄTTRE LIVSKVALITET – VÅR EXPERTIS INOM VENTILATION

Vi på APS Drift och Underhåll AB tar gärna ett helhetsansvar för våra kunders ventilation och inomhusmiljö. Många av våra kunder får redan idag vår assistans för allt från att genomföra en nulägesanalys och utföra besiktningar till att ta fram systemförslag, utföra konstruktion, installation, driftsättning och underhåll.

Upptäck fördelarna med välreglerad inomhusluft. Vår skräddarsydda ventilationsteknik förbättrar luftkvaliteten, ökar effektiviteten och sparar energi. Oavsett om det gäller bostäder, kontor eller större anläggningar som sjukhus och industrier, levererar vi specialanpassade lösningar för en hälsosam inomhusmiljö.

FÖRDELAR MED VÅR VENTILATIONSTJÄNST:

Frisk luft är en viktig faktor för välbefinnande och prestation. Med vårt välfungerande ventilationssystem skapar vi inte bara en bättre luftkvalitet utan också en plats där människor trivs och presterar på topp.

EFFEKTIVITET OCH ENERGIBESPARING:

Våra ventilationssystem är inte bara inriktade på hälsa och komfort utan också på energieffektivitet. Genom att optimera luftflöden minimerar vi onödig energianvändning, vilket inte bara är bra för klimatet utan också för din ekonomi.

SPECIALANPASSADE LÖSNINGAR FÖR ALLA MILJÖER:

Oavsett om det är bostäder, kontor, sjukhus, idrottshallar, köpcentrum eller högteknologiska industrier, har vi expertisen att utveckla skräddarsydda ventilationslösningar som passar perfekt för varje miljö och behov.
Vår långa erfarenhet och tekniska kunnande gör oss till pålitliga experter inom ventilation. Vi kombinerar beprövade metoder med innovativa teknologier för att skapa resultat som håller högsta standard.

Vill du förbättra inomhusmiljön, höja produktiviteten och spara energi? Kontakta oss idag på anbud@aps.eu för att diskutera dina ventilationsbehov och låt oss skapa en anpassad lösning som ger mätbara fördelar.

Oscar Stenström

Installationschef
031 390 08 01

Christian Rödström

Projektledare
0735 18 04 88

Dick Jidenholm

Projektledare / Kalkyl
0733 98 89 56

Visste du att vi även erbjuder löpande Service för Ventilation?
Klicka här för att läsa mer om Service