Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

KUNDTJÄNST

Vår serviceavdelning är utformad för att säkerställa smidig och problemfri drift av dina fastigheter och anläggningar. Vi erbjuder regelbunden underhåll av tekniska system och snabb respons vid eventuella problem.

EFFEKTIV KUNDTJÄNST FÖR PROBLEMFRI DRIFT

APS kundtjänst tar hand om all administration och felanmälan för en smidig fastighetsdrift. Vårt dedikerade team, med teknisk bakgrund, säkerställer snabb respons och nöjdhet hos våra kunder.

CENTRAL ADMINISTRATION:

Vår kundtjänst tar hand om all administration och hanterar felanmälningar. Även om våra tekniker och projektledare är upptagna, garanterar vi att varje samtal tas emot och ärendet adresseras. Vid akuta ärenden tillkallas extra resurser.

TEKNISK KOMPETENS:

Med rötterna som tekniker har vårt kundtjänstteam utvecklats över åren med kundens behov som fokus. Denna tekniska kompetens möjliggör larmhantering, uppdragsbekräftelser och återkoppling till er och ert system.

SAMARBETE FÖR FRAMGÅNG:

Vår kundtjänst samarbetar nära med våra servicetekniker för att hantera larm, bekräftelser och rapportering. Denna symbios av expertis säkerställer smidig kommunikation och aktion.

KUNDORIENTERAD UTVECKLING:

Vi utvecklas ständigt med ögonen på kundens behov. Genom att kombinera teknisk kunskap med serviceinriktning garanterar vi en kundtjänst i framkant.

Vår kundtjänst är redo att hjälper dig! Kontakta oss för snabb och pålitlig service. Vi finns här för att göra er vardag enklare.

Ellinore Almgren

Kundkoordinator
0720-88 09 08