Referenser

Genom åren har vi samlat på oss gott om exempel på lyckade projekt och samarbeten. För att ge en komplett bild av oss överlämnar vi ordet till några av våra kunder och samarbetspartners.

”APS tar hand om alla slags ärenden som dyker upp. Det märks att de är vana vid att jobba med fastighetsdrift och jour. Kommunikationen fungerar väldigt bra och de satte sig snabbt in i vår verksamhet.”

Teknisk förvaltare,  börsnoterat fastighetsbolag


”APS kundtjänst är superbra och det är skönt att alltid ha någon att ringa till om det behövs.”

Koordinator, kommunalt fastighetsbolag

”Vi värdesätter den erfarenhet APS har byggt upp under dessa år. Det handlar både om vårt fastighetsunderhåll och våra utställningsmiljöer, där vi uppskattar att den part vi arbetar med har samma fokus på
kundnytta som vi själva.”

Vd, kommunal verksamhet


”En av de saker som jag verkligen uppskattar med APS är att de har så snabb inställningstid. Och när de är här ser de snabbt vad problemet är och ger förslag på förbättringar. Vi behöver inte vänta, utan problemen blir kvickt åtgärdade och vi har ett stort förtroende för dem.”

Koordinator, idrottsförening

 APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.