Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift

SERVICE

Vår installationsservice är utformad för att säkerställa smidig och problemfri drift av dina fastigheter och anläggningar. Vi erbjuder regelbunden underhåll av tekniska system och snabb respons vid eventuella problem. Upptäck hur vi kan förlänga livslängden på dina fastigheter genom våra skräddarsydda tjänster.

PROFESSIONELL INSTALLATIONSSERVICE FÖR OPTIMAL DRIFT OCH UNDERHÅLL:

Vi specialiserar oss på att hantera den löpande tekniska driften av olika fastighetstyper och anläggningar. Med vår erfarenhet ser vi till att alla system fungerar i perfekt samklang. Vi är redo att agera omedelbart om några driftstörningar uppstår och erbjuder snabb problemlösning.

VÅRT KUNDFOKUS:

Oavsett om du har en liten fastighet eller en större anläggning, kan du lita på vår mångsidiga service. Vår dedikerade kundtjänst garanterar enkel och smidig hantering av dina ärenden. Vi anpassar vår service efter dina specifika behov.

VÅRT TJÄNSTEUTBUD:

Vår fastighetsservice omfattar omfattande drift och underhåll av tekniska system i alla typer av fastigheter och anläggningar. Exempel på våra serviceuppdrag inkluderar:

  • Kontroll av el- och säkerhetsanläggningar
  • Översyn av värme, kyla, vatten och sprinklersystem
  • Skötsel av ventilationsanläggningar

FÖRDELAR MED REGELBUNDEN SERVICE:

Regelbundet underhåll är nyckeln till att öka livslängden på dina fastigheter och anläggningar. Genom att samarbeta med oss kan du förebygga driftstörningar och potentiella problem, vilket resulterar i en mer hållbar och effektiv verksamhet.

Söker du efter pålitlig och professionell fastighetsservice? Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta nästa steg mot optimal drift och underhåll av dina fastigheter.

Ida Karlsson

Servicechef
031 390 08 15

Per Kjellgren

Serviceledare
031 390 08 04