2016-07-11

Växlar upp på alla fronter

Med nya funktioner och tydligare affärsområden växlar APS nu upp ordentligt.
– Vi är nu i en utvecklingsfas med syftet att tydliggöra arbets- och ansvarsområden. Vi har därför förbättrat organisationsstrukturen med flera nyanställningar och tydliggjort våra ansvarsområden, säger Clas Stenström, VD på APS.

APS är i en expansiv fas och nu formas verksamheten efter huvudinriktningarna, ventilation, VVS, styr & regler, energi samt besiktning & konsultation. 

– Vi vill tydliggöra att vi med hög kompetens inom de olika områdena verkligen kan ta ett helhetsgrepp kring projekt oavsett storlek, säger Clas Stenström.

På medarbetarsidan är flertalet nyrekryteringar genomförda med bland annat nya VVS konsulter, VVS-tekniker, energiingenjörer, ventilationsmontörer och drifttekniker.

APS implementerar i nuläget förändringarna som skall innebära förbättringar för organisationen. Ett led i detta är införandet av nya teamledare som nyanställts inom både VVS och Service.

Kommunikationsmässigt satsar APS med ny hemsida, nyhetsbrev samt nyhetsrum för media på MyNewsdesk. Omtaget gäller även annonser där fokus i första hand kommer ligga på bolagets samhällsengagemang.  

– Vi jobbar i skrivande stund aktivt med kärnverksamheten men också med vår externa kommunikation. Vi vill visa att vi är en visionär och modern aktör i branschen, inte minst när det gäller medarbetare, tjänster och värderingar, säger Valentino Cangovski, operativ chef på APS.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.