2021-03-31

Utökat förtroende från Göteborgs Stad

APS har signerat tre nya ramavtal med Göteborgs Stad. Avtalen avser servicearbeten inom rörinstallationer, energideklarationer samt OVK.

Ramavtalet gällande Servicearbeten innebär att APS är en av leverantörerna som utför uppdrag avseende rörinstallationer, såväl invändigt som utvändigt och allt från rengöring, service, felsökningar, reparation och mindre ombyggnationer av värme- och sanitetssystem, värmeanläggningar och varmvattensberedare. Avtalen omfattar fastigheter av olika karaktär, utförs ofta i lokaler med pågående verksamhet och som förvaltas av Göteborgs Stad, där bland annat Lokalförvaltningen är en stor beställare.

APS har dessutom tecknat ramavtal som omfattar energideklarationer och OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) i alla typer av fastigheter som Göteborgs Stad förvaltar. Däribland bostäder, skolor, lokaler, industrilokaler, idrottsanläggningar, mark, markanläggningar, kontor och övriga offentliga lokaler. Genom uppdraget kommer APS säkerställa att anläggningarna uppfyller kraven gällande lagar, förordningar och regelverk.

– Göteborgs Stad är en av regionens största fastighetsägare och förvaltare och vi är riktigt glada att få bidra till deras verksamhet och fastighetsdrift. Samarbetet visar på vår bredd inom långsiktigt hållbar förvaltning, säger Håkan Prevander, vd, APS.

Ramavtalet gällande servicearbeten har startdatum 1 augusti 2021 men ramavtalet inom Tekniska konsulttjänster gällande energideklarationer och OVK startade 1 mars 2021.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.