2021-06-02

Uppdrag för VGR i Borås

APS är sedan i början på 2021 en av leverantörerna som fått i uppdrag av Västra Götalandsregionen att säkerställa ventilation på lasarettet i Borås.

VGR i Borås har ett tjugotal byggnader, bland annat inom vård- och omsorg, och där APS är en av aktörerna som säkerställer driften genom service och installation. Inom VGR i Borås finns bland annat en specialistvård, som i sig är ett helt fastighetsområde.

– Fokus för vårt uppdrag ligger på ventilation. Det handlar om allt från att byta ventilationsrör vid behov till att genomföra planerad service och utbyte av aggregat i fastigheterna, säger Mikael Almgren, delägare på APS.

Uppdraget kan i framtiden även innebära större entreprenader, där det t.ex. kan handla om att se till att installera ventilationsrör vid ombyggnationer.

– I vård- och omsorgsmiljöer är det av extra stor vikt att ventilationen alltid fungerar felfritt. Att vi är bland de entreprenörer som fått detta stora förtroende och uppdrag känns därför extra roligt, säger Mikael.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.