EcoTrim ®

Det finns många fördelar med att arbeta aktivt med energifrågor. En energieffektiv fastighetsdrift medför inte enbart kostnadsbesparingar. Den bidrar dessutom till ett mer hållbart samhälle.

Målsättningen med en energieffektivisering är att vår kund ska få ut bästa möjliga resultat i förhållande till sin verksamhet och/eller fastighet.

APS Energi

Vår energianvändning påverkar miljön. Därför arbetar vi aktivt med energifrågor.

APS Drift och Underhåll AB tar ansvar för samtliga system i våra kunders fastighet och ser till att de samverkar så energieffektivt som möjligt, för att uppnå den största totalekonomiska effekten för fastigheten. Vår metodik säkerställer ett förbättrat driftnetto och överskottsgrad och ger en långsiktig avkastning på våra kunders kapital.

Använd formuläret nedan eller ring 031-761 00 30 om ni vill veta mer om vårt arbete med energieffektivisering eller om ni vill boka ett förutsättningslöst möte.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.