Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Apr 27, 2022

Planerat underhåll ger alltid mer tillbaka

APS kunders fastighetsdrift organiseras med ansvariga tekniker, driftledare och kundtjänst oberoende av storlek på felanmälan eller avtal. Oavsett av om det är löpande underhåll hos hyresgäster eller i tekniska installationer. Dessutom ser APS till att fastighetens olika tekniska system samverkar optimalt och förbrukar så lite energi som möjligt.

– Oavsett om det är akut jourutryckning eller för att byta en glödlampa så ser vi till att hela tiden föra en dialog med kunden kring vad som skall göras, vad som gjorts men även potentiella förbättringsområden, säger Mikael Maliniemi, Avdelningschef Konsult / OVK.

När ärendet är akut är tiden dyrbar. Vid beredskapsärenden åtgärdar APS beredskapsteam snabbt alla typer av ärenden, året om och dygnet runt. Utöver tekniska installationer åtgärdas även översvämningar, krossade fönster, väderskydd och akuta stopp.

– Vid jourutryckningar är återkoppling av stor vikt för att skapa trygghet hos kunden. Vi för därför en kontinuerlig dialog och skickar rapporter som visar vad vi har gjort och om vidare åtgärder behöver vidtas i samråd med kunden, säger Alexander Milkovic, Gruppledare Beredskap.

APS erbjuder allt som vi är bäst på när det gäller fastighetsdrift och teknisk förvaltning att göra – så att du kan ägna dig åt det du är bäst på. Kontakta oss idag så berättar vi mer.