Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Sep 9, 2019

Välbesökt Öppet hus i APS nyrenoverade lokaler

Arbetet med att modernisera och renovera APS lokaler på Lergodsgatan är klart och i fredags hölls Öppet hus. Tack alla som besökte oss!

Ett 80-tal kunder och andra gäster besökte APS under Öppet hus för att se de moderna och verksamhetsanpassade lokalerna. Utöver ett interiört lyft med bland annat nya färger, möbler och planlösning finns nu även mer utrymme för tillväxt och inspiration.

Alla system är driftsatta och såväl utrymmen som produktval har tagits emot väl av personalen.

– Vi är väldigt nöjda med resultatet. Nu har vi både verksamhetsanpassade utrymmen och mer plats. Det som är kvar just nu är att flytta över de sista sakerna från den gamla till den nya verkstaden, berättar Mikael Maliniemi som projektlett arbetet från APS sida.

Castellum är fastighetsägare och Konceptsbyggen totalentreprenör. APS har utfört rör- och ventilationsarbeten och själva valt produkterna tillsammans med leverantörerna.

– Alla produkter är moderna och hightech, allt ifrån japanska toaletter och beröringsfria blandare till bokningstavlorna vid konferensrummen. Vi har även ny kylanläggning och ett nytt aggregat som enkelt följs upp via webben. Vi har valt produkter som efterfrågas alltmer och kunder får såklart gärna komma på studiebesök.