Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
May 21, 2024

Nytt ramavtal med Göteborgs Stad

APS har tilldelats ett ramavtal för drift och underhåll av Göteborgs Stads idrotts- och föreningsförvaltning. Avtalet sträcker sig över fyra år och omfattar jouravtal för stadens anläggningar för bad och kyla. APS mångsidiga expertis och förmåga att agera snabbt vid nödsituationer är avgörande för de tjänster som ramavtalet omfattar.

 Ramavtalet inkluderar uppdraget att säkerställa optimal drift och snabb respons vid eventuella driftstörningar för några av Göteborgs mest välbesökta och uppskattade idrottsanläggningar. Avtalet kräver inte bara teknisk skicklighet utan också en djup förståelse för den kritiska betydelsen av dessa anläggningar för Göteborgs invånare.

– Uppdraget kräver bred erfarenhet och kompetens inom fastighetsinstallationer, inklusive värmecentraler, kylmaskiner och pumpgropar, säger Alexander Milkovic, Gruppledare för Beredskap på APS.

Bland anläggningarna finns Kvibergs ishall och Slottskogsrinkens kylsystem, Kärrabadet och Lundbybadet. Dessutom ingår teknisk support för Ruddalens idrottscentrum och Lilla Amundöns kombinerade uppvärmning och badanläggningar, Askims ishall och simhall samt flera andra anläggningar. APS beredskapsteam är redo att rycka ut dygnet runt, året runt.

– Vår förmåga att erbjuda helhetslösningar, från akut respons till långsiktigt underhåll, innebär en service som säkerställer kontinuitet och trygghet för alla användare av stadens idrottsanläggningar, säger Alexander.

Läs mer om vår Beredskap här!