2021-06-11

Nytt ramavtal med Akademiska Hus

APS Drift och Underhåll har tecknat ett ramavtal med Akademiska Hus. Avtalet löper under två år med option och avser rörarbeten för fastigheter i Göteborg. 

Akademiska Hus ägs av svenska staten och är ett av landets största fastighetsbolag. Bolaget bygger, utvecklar och förvaltar miljöer för utbildning, forskning och innovation, exempelvis Chalmers Campus Johanneberg, Handelshögskolan och Artisten i Göteborg.

– Akademiska Hus har en viktig roll i att bygga, utveckla och förvalta kunskapsmiljöer och vi är mycket glada för möjligheten att med vår expertis bidra till deras verksamhet, säger Clas Råbe-Stenström, delägare på APS.

Ramavtalet avser Akademiska Hus fastigheter i Göteborgsområdet – ett 50-tal byggnader och en bruttoarea på nära 470 000 kvadratmeter.

Ramavtalet träder i kraft 1 juni 2021 och gäller i två år med möjlighet till förlängning. Uppdragen görs på avrop och APS kommer att göra allt från installationer till service- och underhållsåtgärder.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.