Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Sep 21, 2022

Nytt ramavtal för 15 000 av Familjebostäders hyreslägenheter

APS har vunnit en upphandling för Familjebostäder i Göteborg gällande hantverkstjänster inom rörservice. Ramavtalet är planerat att löpa i 48 månader och innebär att APS servar över 15 000 lägenheter för Familjebostäder över hela Göteborg.

Rörservice för bostäder, samt rörinstallationer, utvändiga och invändiga arbeten, rengöring, reparation, och mindre ombyggnader av värme och sanitetssystem, värmeanläggningar, varmvattenberedare, service och felsökning. Allt detta kommer APS att göra åt Familjebostäder i Göteborg under de kommande 4 åren.

– Vi och våra hyresgäster ser våra entreprenörer, likt APS, som en del av Familjebostäder. Vår förlängda arm i vår ambition att ge bästa tänkbara service och nöjda hyresgäster. I sina kontakter med våra boende är de våra representanter, säger Peter Urbanowicz, ansvarig upphandlare, Familjebostäder.

Familjebostäder i Göteborg AB äger och förvaltar drygt 19 500 bostadslägenheter i Göteborg och ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. APS avtal började 2022-07-01 och innebär rörservice för lägenheter över hela staden – från Hisingen till Majorna, Bergsjön och Tynnered.