2023-03-27

Nytt prestigeuppdrag: Liseberg Grand Curiosa Hotel

APS har vunnit en upphandling med Liseberg och deras nya prestigebyggnad Grand Curiosa Hotel. Ramavtalet omfattar teknisk förvaltning, och beredskap dygnet runt för den 30 000 kvm stora fastigheten, som invigs i april.

– Att vi får detta förtroende känns som den ultimata bekräftelsen, säger Clas Råbe-Stenström, Marknadsansvarig, APS.

APS ramavtal med Lisebergs Grand Curiosa Hotel innebär säkerställande av drift och förvaltning av byggnad och tekniska installationer för ventilation, VVS, rör, el samt varu- och komfortkyla samt anläggningsskötare av brandlarm och sprinkleranläggning.

– Det känns fantastiskt att vi fått förtroendet att säkerställa driften i detta prestigefyllda projekt. Att få jobba tillsammans med Liseberg, som är Sveriges mest besökta resmål, är ytterligare ett bevis för att vi gemensamt gör rätt saker, säger Clas Råbe-Stenström.

Uppdraget betyder även att Liseberg kommer att få tillgång till APS beredskapstjänster. APS genomför då akuta insatser med avhjälpande underhåll, dygnet runt.

Varje år tar sig 3,2 miljoner människor till Liseberg för att ta del av nöjesparken, restauranger, teatrar och boende. APS ramavtal sträcker sig under 48 månader och Liseberg Grand Curiosa Hotel planeras öppna april 2023, är 30 000 kvadratmeter stort och kommer innehålla 457 rum.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.