Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Dec 20, 2022

Nytt driftavtal med Älvstranden

APS har tecknat driftavtal med Älvstranden Utveckling i Göteborg. Det innebär kontinuerlig tillsyn och utförande vid felanmälningar av driften och tekniska installationer i över 120 av Älvstrandens fastigheter – dygnet runt.

 

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt fastighetsbolag och en del av Göteborgs Stad. Samarbetet med APS sträcker sig 4 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2 år.

– Vi genomför veckovis rondering av de tekniska installationerna i fastigheterna. Vi ser då till att fläktrumscentraler, pumpgropar, vattenmätare, värmepumpar, solceller och övrig drift fungerar som det ska, säger Björn Funcke, Servicetekniker, APS.

Fastigheterna ligger på Hisingen och i områdena Gullbergsvass, Frihamnen, Lundybstrand, Lindholmen, Eriksberg och det nybyggda Polstjärneområdet.

– Ett uppdrag som detta passar APS väldigt bra. Vi har all kompetens under ett och samma tak i kombination med bra lokalkännedom, säger Björn.

I avtalet ingår även kontinuerlig service, utförande vid felanmälningar och beredskap.

– Vi skall fungera som Älvstrandens förlängda arm. Älvstranden kan utifrån hyresgästernas felanmälan kontakta oss direkt och om vi hittar eventuella brister så kan vi åtgärda dessa. Utöver detta står vår beredskap redo att rycka ut dygnet runt och året om vid akut felanmälan, säger Ida Karlsson, Serviceledare, APS.