2021-09-15

Nu kör APS beredskapsteam på biogas

Två nya biogasdrivna beredskapsbilar innebär att APS beredskapsteam är redo att rycka ut på uppdrag med fortsatt fokus på hållbarhet både hos kunder och miljö. Med biogasdrivna beredskapsbilar samt nya el- och biogasdrivna fordon så tar APS nästa steg mot målet att 95 procent av bolagets fordon ska vara miljöfordon senast 2025.

Satsningen är en del av APS hållbarhetsarbete där man år 2020 beslutade att endast köpa miljöfordon. Målet är att 95 procent av bolagets fordon ska vara miljöfordon senast 2025. I september mottog APS den första av två nya biogasdrivna beredskapsbilar. Inom de närmsta veckorna kommer företaget att komplettera sin beredskapsflotta med en till.

– Med våra nya biogasdrivna beredskapsbilar samt andra nya el- och biogasdrivna fordon som levereras under hösten så kommer vi att ha en fordonsflotta med drygt 45 procent miljöfordon till årsskiftet. Vi fasar samtidigt ut alla våra EU5-fordon, säger Clas Stenström, Marknadsansvarig, APS.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.