Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Oct 11, 2023

Ida Karlsson ny servicechef på APS

APS kan glatt presentera att vår egen Ida Karlsson numera kommer att fylla rollen som servicechef.
– Vi har en spännande tid framför oss, vi gör ett fantastiskt arbete på APS som vi skall fortsätta med, säger Ida Karlsson, servicechef, APS.
Nedan svarar Ida på tre snabba frågor om sin nya roll!

Vad innebär din nya roll som Servicechef?

– I min nya roll som servicechef, under mentorskap av f.d. servicechef Håkan Prevander, ligger fokus på att i min nya roll stödja serviceteamet att utvecklas och växa tillsammans. Vi har en spännande tid framför oss, vi gör ett fantastiskt arbete på APS som vi skall fortsätta med.

– Jag hoppas kunna komplettera pusslet som är serviceteamet med min enskilda pusselbit för att skapa förutsättningar för goda processer inom service som bidrar till positivt arbete för APS i sin helhet.

Vad har du gjort tidigare, både inom APS och innan?

– Jag har arbetat på APS i ca 4,5 år. Först med rollen som servicekoordinator och nu senast som serviceledare. Innan dess arbetade jag på JVT Vent, nuvarande Assemblin som servicetekniker efter avslutad utbildning. Utbildning var fastighetsingenjör på Fastighetsakademini Frölunda.

 Vad är nyckeln till framgången för APS Service?

– Det är helhetsperspektivet som jag skulle vilja belysa. Långsiktiga relationer är något som väger tungt hos APS och det driver oss, hur vi möter externa och interna kunder för att uppnå en långsiktig relation. Att hitta kärnan och utvecklas med kunder för att lyfta en individs starkaste sidor, att lyssna och handleda. Det är drivet bakom APS!

– APS erbjuder en service som går längre än bara felsökningar och säkerställa att allt fungerar som förväntat. Serviceteamet arbetar kontinuerligt på plats med våra kunder för att svara på funderingar, ge råd och skapa trygghet i anläggningars tekniska system. Vi specialiserar oss på att säkerställa den löpande tekniska driften av olika fastighetstyper och agerar omedelbart vid driftstörningar.

Läs mer om vårt serviceerbjudande här!