2022-03-27

Hållbar Service genom APS helhetsperspektiv

”Kunden ska aldrig få ett nej från APS”

Oanade översvämningar, krossade fönster och brandskador – men också tekniska installationer och löpande underhåll. Att äga och förvalta en fastighet kräver mycket arbete som ofta ligger utanför ramen för företags kärnverksamhet. Genom kundnärhet, dialog och kompetens skapar APS en bred Service som grundar sig i en extraordinär återkoppling.

En modern fastighet eller anläggning har många installationer som måste fungera dygnet runt, året om. Temperaturen måste vara behaglig, luften frisk och elen behöver fungera utan avbrott. Fastighetsdrift handlar om teknik och analys – något som kräver stor omsorg.

– APS erbjuder en ovanligt bred kompetens. Det behöver inte bara vara inom ventilation, VS eller el, utan även saker som akuta vatten- och brandskador. All teknik som rör fastigheter kan felanmälas hos oss. Vår devis är att våra kunder aldrig ska få ett nej, säger Håkan Prevander, VD och TF Avdelningschef, Service.

Fastigheter är till för människor och därför står fastighetsägare och hyresgäster i fokus. APS visar stor hänsyn till verksamheter och hyresgäster samt deras särskilda önskemål och förutsättningar.

– Vi jobbar utefter kundnärhet. Teknikern som utför åtgärden hos kund etablerar själv en kontakt med kunden som skapar trygghet och relation. Vi kommunicerar både hur driften kan optimeras och löpande med hyresgäster och för att uppnå bästa kundnöjdhet, säger Oscar Stenström, avdelningschef VS.

Enkla kontaktvägar

En stor del av APS Service är deras dialog med kunderna. Via första kontakt med APS Kundtjänst kopplas kundens felanmälan till rätt enhet eller tekniker för att tillgodose rätt resurs. Ida Karlsson och Per Kjellgren är Serviceledare och har båda stor erfarenhet av branschen sedan tidigare.

– Som kund ska det vara enkelt att kontakta oss via vår kundtjänstfunktion, telefon- samt mail-ledes, oavsett nivå av kompetens kunden själv har. Det spelar ingen roll hor stort eller litet behovet är. Förfrågan kopplas till rätt enhet eller tekniker för att tillgodose rätt resurs, säger Per Kjellgren.

APS ser dessutom till att återkoppla och rapportera vad som skall göras, ha gjorts och eventuella förbättringsbehov i kundens egna system.

– Istället för att våra kunder ska behöva lära sig en ny kundportal ser vi till att återkoppla i deras egna system. På så sätt gör vi det även så smidigt som möjligt för kunderna, säger Ida Karlsson.

Hos oss får du som kund alltid en god och nära service. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.