Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Feb 26, 2019

Förbättrade lokaler på Ringön

APS har haft sin verksamhet i lokalerna på Lergodsgatan sedan september 2011. Nu är det dags för en totalrenovering och modernisering av fastigheten.

För bättre inneklimat, luftkvalitet, ljudmiljö och ändamålsenlig planlösning renoveras nu APS lokaler på Ringön. Fastigheten ägs av Castellum och ansvarig totalentreprenör är Konceptbyggen. APS är en av de anlitade installatörerna och utför rör- och ventilationsarbeten.

– Det är inte varje dag man projekterar de egna lokalerna men det känns bra på många sätt. Vi kommer själva bland annat att installera ett nytt ventilationssystem med luftburen komfortkyla och när allt är klart har vi en större och mer anpassad totalyta för vår verksamhet. Det är ett bra projekt och jag ser fram emot att kunna visa upp slutprodukten för våra kunder, säger Mikael Maliniemi som projektleder APS del av arbetet.

Idag har APS kontor på tredje plan, men tar i samband med ombyggnationen även över lokalerna på våningsplanet under. Båda planen ska totalrenoveras och får en ny planlösning. Samtidigt kommer också verkstads-, lager- och övriga ytor på bottenplan att ses över och göras mer tillgängliga. Totalt ger ombyggnationen tre nyrenoverade plan och lokaler anpassade för APS verksamheter.

I mitten av februari hölls uppstartsmötet och direkt efter startade arbetet med att demontera och bygga upp. Ombyggnationen beräknas vara klar i juli.