Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Dec 14, 2021

Flexibel beredskap för Platzer

Platzer äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 kommersiella fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter i Göteborgsområdet. Sedan 2020 har Platzer samarbetat med APS beredskap – då i beredskapssyfte vid akuta fastighetsåtgärder efter kontorstid, men också med att täcka upp vid personalbehov.


För Platzer är det viktigt att hyresgäster och fastighetsansvariga känner tillit och säkerhet när behovet av extern hjälp och assistans i fastigheten uppstår, oavsett tid på dygnet.

– Vi var ute efter en samarbetspartner som kunde erbjuda en helhetslösning för akuta behov i fastighetsdrift och för att snabbt kunna hoppa in och täcka semestrar och sjukdom för vår egen personal, säger Håkan Johansson, Fastighetsansvarig, Platzer.

Samarbetet innebär att APS beredskapsteam rycker ut och åtgärdar och effektiviserar akuta behov i näst intill samtliga av Platzers cirka 70 fastigheter. Det innebär även nära dialog med både ansvariga på Platzers och deras hyresgäster.

– För ett tag sen uppstod till exempel en vattenläcka i vår fastighet KvarterEtt. APS beredskapsteam vår då snabbt på plats och åtgärdade de mest akuta skadorna. Därefter frågade dom om vi ville att APS ska gå vidare med att kontakta entreprenörer och snickarfirma för vidare åtgärder. Bara att få den frågan visar på stor kvalitet, säger Håkan.

Platzer prioriterar goda relationer och det ska kännas enkelt för både hyresgäster och fastighetsansvariga att få problem åtgärdade. Samarbetet med APS vilar därför på god kommunikation, återkoppling och stor flexibilitet.

– APS besitter en större kunskap än många andra fastighetsjourbolag. Varje utryckning de gör följs även upp av snabb återkoppling men också effektiviseringsförslag för att undvika att problemet uppstår igen. Deras kundtjänst återkopplar snabbt, tillsammans med beredskapsteamet är de verkligen något i världsklass, avslutar Håkan.

Nyfiken på att läsa mer om vår beredskap? Klicka här!