2021-08-22

Ett samarbete som går som på räls 

Under våren har APS, på uppdrag av Jernhusen, anpassat och effektiviserat ventilation, värme och vatten på Skövde Resecentrum och Trollhättans Centralstation.
– Samarbetet och kontakten med APS har fungerat jättebra, säger Charlotte Matsson, Förvaltare, Teknik, Jernhusen.

Jernhusen utvecklar, förvaltar och äger fastigheter längs den svenska järnvägen, däribland 37 av Sveriges tågstationer. Genom ett ramavtal har APS genomfört uppdrag gällande ventilation, värme och vatten i två av Jernhusens fastigheter i Trollhättan och i Skövde.

– Vi såg till att effektivisera hela energianvändningen. I Trollhättan bytte vi ventilationsaggregat, undercentral och fjärrvärmecentral. Sen anpassade vi dessutom befintliga installationer där det behövdes, säger Mikael Maliniemi, Avdelningschef Konsultation, APS.

Jernhusens fastighet vid Skövde Resecentrum är stor och med mycket yta för olika hyresgäster. Där har APS installerat och anpassat ventilation på våningsplanerna. Dessutom passade APS på att byta två av ventilationsaggregaten, som används för hela fastigheten. Samtidigt byggdes sekundärsidan om från undercentralen – såväl kyla som värme.

– Samarbetet och kontakten med APS har fungerat jättebra. Mikael Maliniemi är väldigt lyhörd och bra med hyresgäster. Även när det dyker upp saker som man inte tänkt på, så har Mikael och APS löst det väldigt bra, säger Charlotte Matsson, Förvaltare, Teknik, Jernhusen.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.