2022-11-23

Ett samarbete för hela Hisingen

BK Häckens samarbete med APS Drift och Underhåll innebär insatser inte bara för BK Häcken utan även mindre föreningar runt om i hela Hisingen.
– APS samarbete hjälper oss bland annat i vår ungdoms- och breddsatsning, säger Thomas Anderson, kommersiell chef, BK Häcken.

Som partner har APS genom åren hjälpt BK Häcken med både hjärtstartare och 6-mannarinkar till föreningens ungdomssatsningar.

– Utefter dialog diskuterade vi vilka insatser som är av vikt. Vår ungdoms- och breddsatsning är en grundpelarna i vår förening. APS är ett tydligt exempel på när man vill göra skillnad på riktigt, säger Thomas.

Samarbetet innebär också resurser för att stötta BK Häckens akademi, skolbesök, aktiviteter i utsatta områden, utbildning av ledare och utvecklingsarbete med psykisk ohälsa, spelarutveckling och olika familjesituationer.

– För oss är det viktigt att även hjälpa andra i vårt närområde. En så pass stor klubb som BK Häcken har stora möjligheter att stötta mindre föreningar i Hisingen. Något APS är med och bidrar till, avslutar Thomas.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.