2021-03-30

Effektivt samarbete och god luftkvalitet

Genom ett samarbete med Plymovent bistår APS deras kunder med service på gjorda installationer. Samarbetet innebär många nya serviceavtal, bland annat med Broson Steel AB i Vårgårda.

Plymovent levererar produkter, system och tjänster för utsugning och filtrering av förorenad inomhusluft, till kunder över hela landet. Sedan en tid tillbaka har APS ett avtal med Plymovent som innebär att APS utför servicearbeten på ventilationsinstallationer längs hela Västkusten. Så när Broson Steel AB i Vårgårda nyligen var i behov av service ryckte APS ut.

– APS kom snabbt hit och monterade och konfigurerade luftrenarna i vår kapavdelning inne i lagret. Jag upplevde deras service väldigt positivt, säger Stefan Gavelius, Lagerchef på Broson Steel AB.

Samtligt gjorde APS även en översyn av Broson Steels befintliga ventilation och installerade luftrenare från Camfil.

– Vi monterade en luftrenare, mätte luftkvalitén och det gav bra resultat på bara en maskin. Därefter monterade vi även upp två luftrenare och ser fram emot att nu fortsätta jobba med Broson såväl som Plymovent, säger Mikael Almgren, delägare på APS.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.