Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Apr 16, 2024

Biljetter till Universeum till barn och ungdomar boende i Stena Fastigheters kvarter

I vår strävan efter att främja en hållbar framtid och stärka samhällsengagemanget har vi i år valt att ge bort 100 biljetter till Universeum till barn och ungdomar boende i Stena Fastigheters kvarter. 🌿

Stena Fastigheters relationsförvaltning jobbar dagligen med att skapa hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar. En del i detta handlar om att barn och ungdomar i deras kvarter ska kunna drömma om framtiden – ha valmöjligheter i livet.

Gemensamt med Stena Fastigheters relationsförvaltning vill vi bidra med att utveckla hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar länge. Vi tror att tillgång till inspirerande miljöer som Universeum kan öppna upp en värld av möjligheter och stimulera unga sinnen att drömma om framtiden.

– Detta är en del av vårt bredare åtagande att i samarbete med föreningar och organisationer bidra till meningsfulla aktiviteter som stärker både individer och gemenskaper, säger Mikael Maliniemi, vd, APS.

APS Drift och Underhåll är stolta över att vara en del av detta arbete och vi ser fram emot att fortsätta göra gemensam skillnad.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!