Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Jun 17, 2024

APS Välkomnar tre nya medarbetare efter framgångsrik praktikperiod

APS har nyligen anställt tre nya medarbetare efter imponerande prestationer under deras praktikperiod hos oss. De nya medarbetarna, Axel Jonseth, John Jonseth och Robert Freidlitz, har nu alla blivit en del av APS-teamet.

Axel Jonseth

Axel Jonseth avslutade nyligen sina studier på Yrkesgymnasiet och har haft en tvåårig praktikperiod hos APS automationsavdelning. Axel valde att byta sin första praktikplats till APS eftersom det verkade vara en bra firma, och han har varit mycket nöjd med sitt val.

– Jag är jättenöjd med praktikperioden. Variationen är det bästa och jag har fått jättebra stöttning av mina kollegor, säger Axel.

John Jonseth

John Jonseth, som också studerade vid Yrkesgymnasiet, är tvillingbror till Axel och har genomgått sin praktikperiod på APS VS-avdelning. Han trivs mycket bra på APS och har haft en lärorik och rolig tid under sin praktik.

– Det känns grymt roligt. Man lärde sig mycket och hade roliga uppdrag och medarbetare, säger John.

Robert Freidlitz

Robert Freidlitz, som gick på Lindholmens Tekniska Gymnasium, har genomfört en 20-veckors praktikperiod hos APS vs-avdelning under de senaste två åren. Han blev rekommenderad att söka till APS av John, och han är mycket nöjd med sin praktik på företaget.

– Det känns underbart. De flesta på rör har hjälpt mig, och jag har underbara kollegor. Jag känner mig taggad inför framtiden hos APS, säger Robert.

APS ser fram emot att fortsätta utveckla dessa talanger och är glada över att ha dem som en del av teamet. Vi välkomnar Axel, John och Robert och ser fram emot deras bidrag till företagets framgång.