2019-02-07

APS utvecklar sin kundtjänst

Kundtjänst utvecklas för ännu bättre kundvård och service. Ringer du som kund in är det med största sannolikhet Ida, Helen eller Linda som svarar och hjälper dig med ditt ärende.

Ida Karlsson började på APS den 4 februari och har den nyskapade rollen som servicekoordinator. Tillsammans med Helen Sundström Johannesson och Linda Friberg kommer hon att leda utvecklingen av företagets nya kundtjänst.

– Jag är ny på APS men såg tidigt att man är väldigt mån om sina kunder och medarbetare. Vi på kundtjänst ska jobba med servicefrågan ur ett helhetsperspektiv. Vi ska finns där för kunden i alla lägen och ge en professionell service. Genom att vi direkt tar hand om många ärenden kan vi också frigöra tid för våra kollegor som är ute hos kund, säger Ida Karlsson.

Att arbeta i kundtjänst innebär allt från att hjälpa kunder boka APS tjänster och felanmäla till fakturafrågor, önskemål gällande avtal och att komma i kontakt med någon specifik person. Alla viktiga saker i kundrelationen.

Kundtjänst nås på 031-761 00 30 och info@aps.eu

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.