2021-09-02

APS söker ständigt efter fler duktiga medarbetare

Sedan APS grundades 2004 har företaget växt till att idag bestå av omkring 80 medarbetare. Företaget består av specialister inom allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Huvudkontoret hittar du på Ringön i Göteborg, men kunderna finns över hela västra och södra Sverige. I takt med att deras uppdrag växer behöver även APS göra det.

– Just nu är vi i extra stort behov av både VS och Service-tekniker. Vi är samtidigt alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare som kan stärka alla delar av vårt team och verksamhet, säger Clas Stenström, Marknadsansvarig, APS.

APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Genom deras interna utbildningsprogram APS Akademin säkerhetsställer företaget medarbetarnas personliga kompetensutveckling.

– Vi lägger stor vikt på våra medarbetares utveckling och hos oss ingår våra medarbetare i ett starkt team med stor gemenskap och en stark vi-känsla, säger Clas.

Är du nyfiken på våra lediga tjänster? Gå in på https://www.aps.eu/karriar/

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.