Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Sep 6, 2021

APS samarbetar med morgondagens talanger

Sedan 2012 har APS samarbetat med Fastighetsakademin i Göteborg där man tagit emot LIA-studenter. Fastighetsakademin är en yrkeshögskola med utbildningar helt anpassade efter fastighetsbranschens krav och behov. Nina Knezevic läser till Fastighetsingenjör och sedan i början av september genomgår hon en åtta veckor lång LIA-period hos APS.


Hej Nina! Vad hoppas du få lära dig under din period hos APS?

Redan nu har jag fått komma ut till kunder, jobbar praktiskt och får ta del av APS expertis. Jag är själv extra intresserad av ventilation och OVK men har inte så mycket praktisk erfarenhet av det. APS ser till att jag bland annat får följa med ut på uppdrag av den typen, vilket känns väldigt roligt!

Varför sökte du dig till APS?

Jag har hört väldigt gott om APS från tidigare elever som haft sin LIA hos APS. Jag har haft lite koll på olika företag men när jag fick chansen hos APS blev jag supertaggad. Deras hemsida och kommunikation såg också väldigt professionell ut, vilket jag fastnade för.

Vad är det som lockar med branschen?

Att det är ett så brett arbetsområde med varierande arbetsuppgifter. Det finns massa olika områden att utforska och vägar att gå. Branschen är dessutom en eftertraktad marknad så framtiden känns väldigt spännande!