Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Oct 14, 2020

APS säkerställer driften i Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern

Med start 1 november säkrar APS driften hos Higabs samtliga fastigheter runt om i Göteborg. Genom ett nyligen inlett beredskapsavtal kommer APS nu stötta Higab dygnet runt, med både service och bemanning.

Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern är några exempel på ikoniska byggnader där APS nu kommer att stötta den kommunala fastighetsägaren Higab med driften. Totalt uppgår Higabs fastighetsbestånd till cirka 300 byggnader om drygt 650 000 kvadratmeter i Göteborg.

– Det är ett omfattande avtal vilket är väldigt spännande och kul. Vårt jobb är att säkerställa driften dygnet runt och vad vi än får så ska vi lösa det åt dom, säger Alexander Milkovic på APS.

Avtalet innebär också att stötta Higabs fastighetstekniker med bemanning. Det innebär att vid behov hjälpa till vid allt från inbrott, larm och skadegörelse till felanmälningar i fastigheterna.

– Vi ska inom kort träffa alla fastighetsförvaltare och gå igenom prioriteringslistan med mera. I många fastigheter, som exempelvis saluhallen där det rör sig stora mängder människor, är det extra viktigt att driften hela tiden är säkerställd, avslutar Alexander.