2016-12-01

APS rekryterar ny affärsområdeschef

APS är i en tillväxtfas och nu rekryteras Dick Jidenholm som ny affärsområdeschef för ventilation. Dick har gedigen branscherfarenhet och har arbetat med ventilation sedan 1986. Nu ska han få APS drift och underhåll att växa på entreprenadsidan.

aps_dick_1192-1

– Som ett led i vår tillväxtfas utökar vi tjänsteutbudet samt förbättrar effektiviteten i hela organisationen. Vi har vi sökt länge efter rätt person till affärsområdet ventilation och med Dick Jidenholm har vi äntligen hittat rätt, säger Valentino Cangovski, operativ chef på APS drift och underhåll.

– Genom att bygga förtroende med kund och teamkänsla mellan våra VVS-konsulter och montörer ska Dick säkerställa att projekten blir så effektiva som möjligt för alla parter. Förutom engagerade medarbetare är vår styrka att kunna erbjuda allt från projektering till genomförande och service i ett och samma företag, säger Valentino.

Utmaningen för Dick blir nu att nå den målbild som är satt för affärsområdet.

– Vår målsättning är att expandera och ta in fler entreprenaduppdrag. Inledningsvis blir det därför fokus på upphandlingar och kalkylarbete. Min övergripande uppgift är att se till att vi växer på entreprenadsidan, säger Dick Jidenholm, ny affärsområdeschef för ventilation på APS.

– Jag gillar att APS bestämt sig för ett helhetskoncept inom fastighetstekniska installationer. På så sätt undviker vi externa resurser vilket vi tror sparar kraft och energi för såväl oss som för slutkund. Enkelheten och smidigheten med att ha allt i huset som gör att vi får snabba ställtider och minimalt med administration, säger Dick.

APS projekterar och tar fram samtliga underlag för att optimera installationerna och underlätta för ventilationsmontörerna.

– Våra VVS-konsulter gör projekteringen, vill jag förändra något är det bara att gå in till Magnus eller Lars-Göran i rummet bredvid och så löser vi det tillsammans.

Efter fyra inledande veckor har Dick förutom att sätta sig in i befintliga projekt också hunnit med att presentera APS tjänsteerbjudande för flera större organisationer.

– I stora drag handlar det om att förstå nyttan av en kontinuerlig dialog under hela projekteringsarbetet, vilket leder till bättre, smidigare och mer effektiva installationer för alla involverade, avslutar Dick.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.