Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Jun 17, 2024

APS i ramavtal med Härryda Kommun

Genom en upphandling är APS en av dem som kommer leverera ventilationsarbeten för Härryda Kommuns samtliga fastighetsbestånd de kommande fyra åren.
– Det här avtalet är en stor möjlighet för oss att bredda våra arealer och kontaktnät, säger Mikael Maliniemi, vd, APS.

APS är en av flera leverantörer som tilldelats detta avtal, vilket innebär att företaget kommer att ansvara för alla tjänster inom ventilation, inklusive obligatorisk ventilationskontroll (OVK) och montage.

– Vi har tidigare utfört mindre arbeten för Härryda Kommun, men det här är första gången företaget har tilldelats ett ramavtal av denna omfattning, säger Mikael.

Det nya ramavtalet omfattar en rad olika typer av fastigheter, inklusive kontor, skolor, lägenheter, förvaltningsbyggnader, bibliotek och idrottshallar. Avtalsperioden sträcker sig över 48 månader.

– Det här avtalet är en stor möjlighet för oss att bredda våra arealer och kontaktnät. Vi ser fram emot att arbeta med Härryda Kommun och bidra till att underhålla och förbättra inomhusklimatet i deras fastigheter, säger Mikael.

APS kommer att betjäna hela kommunens bestånd ibland annat Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Rävlanda, Hindås och Hällingsjö.