Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Apr 27, 2023

APS i omfattande driftavtal med Got Event

– SÄKRAR DRIFTEN PÅ ULLEVI, SCANDINAVIUM OCH BRAVIDA ARENA B.LA

APS har tecknat ett nytt femårigt ramavtal med Göteborgs största evenemangs- och arenabolag, Got Event. Från och med juni i år fortsätter APS att förse Got Event med jourtjänst och bemanning för baddrift och fastighetsinstallation på samtliga av bolagets arenor.

 Vi är glada att få fortsätta samarbeta med en så smidig leverantör som APS, säger Alexander Felten, Driftchef, Got Event AB.

Utefter 4 framgångsrika år i samarbete väljer nu Got Event att förnya avtalet med APS med 60 månader. Avtalet innebär att APS bistår Got Event med beredskap och tjänster inom fastighetsinstallation under framför allt kvällar och helger, för att säkra bad- och fastighetsdrift.

– Vårt samarbete med APS har fungerat väldigt bra. Vi är både glada och tacksamma för att få fortsätta vårt samarbete, säger Alexander Felten.

Varje år besöker drygt 2 miljoner människor fler än 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av Got Events arenor. Därutöver kommer det årligen närmare en halv miljon badbesökare till Valhallabadet. Det nya avtalet börjar gälla från och med juni i år och den planerade avtalsperioden är 60 månader.

– Att vi får fortsatt förtroende känns fantastiskt. Våra uppdrag för GotEvent både på vår bredd och kompetens, säger Alexander Milkovic, Gruppledare, Beredskap, APS.

Got Events arenor innefattar Vallhalla bad och sporthallar Valhalla IP, Ullevi, Gamla Ullevi, Scandinavium, Frölundaborg och Bravida arena.