2023-02-02

APS i fortsatt samarbete med IFK Göteborg!

APS är fortsatt partner till IFK Göteborg under kommande säsong. Utöver det nätverk som partnerskapet innebär är vi del av ”IFK Göteborg i samhället”, där vi hjälper IFK Göteborg med att bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare.

Clas Råbe-Stenström, Marknadsansvarig, APS:

– Vi är stolta över att kunna bidra till att skapa goda förutsättningar för fler barn och unga att lyckas i livet och att öka deras chanser till ett innanförskap i samhället, säger Clas Råbe-Stenström, Marknadsansvarig, APS.

Marcus Holmqvist, säljare IFK Göteborg:

– Vi har samarbetat med APS sedan lång tid tillbaka och samarbetet växer sig starkare för varje år. Vi uppskattar APS både för det fantastiska arbete som de gör med vår fastighetsdrift på Kamratgården, men också som den aktiva partner de är i vårt nätverk. Vi delar bland annat samma syn på hur viktigt hållbarhetsarbetet är för vår stad och vårt samhälle. Det är glädjande att APS är med oss som mångårig partner även framåt”, säger Marcus Holmqvist, säljare hos IFK Göteborg.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.