2022-06-27

APS har installerat VS hos ”Världens största pizzeria”

I samarbete med BRA bygg har APS installerat VS åt Göteborgsfamiljen i vad som kallas ”Världens största pizzeria”, Moreno Pizza i Göteborg.

– Ett riktigt roligt projekt där vi har byggt hela VS-systemet, säger Oscar Stenström, avdelningschef VS, APS.

I maj slog dörrarna upp till den nya storsatsningen Moreno Pizza i den gamla biografen på Stigbergstorget tillsammans med två mindre restauranger. Med plats för upp till 1 650 gäster är ett väl fungerande VS-system viktigt.

– I äldre fastigheter likt denna sker installationer ofta i trånga utrymmen och detta var inget undantag. Trots det och vår tighta tidplan har vi tillsammans med BRA bygg fått till en riktigt fin slutprodukt, säger Oscar.

APS uppdrag påbörjades sommaren 2021 och sedan dess har APS installerat all rördragning för vatten och sanitet samt delar av komfortkyla och värmesystem.

­– Ett så pass snabbt arbete som detta hade inte fungerat med några andra än med APS och deras kompetens och tillgänglighet. Vårt samarbete fungerar alltid suveränt, säger Martin Gustavsson, Platschef, BRA Group.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.