Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Feb 4, 2021

”APS är som vår högra hand”

Sedan 2006 har APS samarbetat med fastighetsutvecklarna Aspelin Ramm. Uppdraget innebär en heltäckande beredskap där det bland annat ingår service på alla tekniska installationer under dagtid, men också beredskap under kvälls- och nattetid.

Aspelin Ramm

Bland Aspelin Ramms bestånd finns en stor bredd av fastigheter i Västsverige – däribland ett köpcenter i Kungsbacka, stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal och spahotellet VANN i Bohuslän.

– Vi förvaltar sammanlagt 20 fastigheter och har både service- och jouravtal med APS i en majoritet av dessa. APS är som vår högra hand. Deras service- och beredskapsteam är alltid snabba vad gäller akuta åtgärder och det fungerar väldigt bra, säger Kay Jenonen, Drifttekniker, Aspelin Ramm.

När det kommer till beredskapsavtal är samarbetet med Aspelin Ramm en av APS äldsta och innebär kortfattat att APS beredskapsteam sköter alla felanmälningar och akuta åtgärder i fastigheterna utanför kontorstid.

– Vi förlitar oss väldigt mycket på APS. Nyligen hade vi en stor vattenläcka hos en av våra hyresgäster. En takbrunn började läcka och vattenfyllde större delen av ett kontor. Då tog APS tag i allt, från våtdammsugning och flytt av möblemang till återställning, avfuktning och hela den biten, avslutar Kay.