Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Sep 10, 2021

”APS är proffsiga, pedagogiska och bra med våra hyresgäster”

Fiskhamnsgatan 10 i Göteborg är en av Stena Fastigheters kommersiella fastigheter med en totalyta på 2840 m². När en av hyresgästerna utökar sin verksamhet från två till tre av våningarna i fastigheten har APS fått i uppdrag att montera, anpassa och installera både ventilation och värme.

APS har samarbetat med Stena Fastigheter sedan 2018 och har sedan tidigare installerat ventilation, värme och sanitet i fastigheten på Fiskhamnsgatan 10.

– Vårt samarbete sträcker sig till att omfatta de allra flesta projekten när det kommer till ventilation och värme. Mikael Maliniemi och APS är proffsiga, pedagogiska och bra med våra hyresgäster, säger Jonathan Jaktling, Kommersiell förvaltare Göteborg, Stena Fastigheter.

När en av hyresgästerna utökar från två till tre av våningarna har APS fått i uppdrag att montera och installera ventilation, värme och sanitet på den nya våningen.

– Hyresgästernas nya våning är just nu under uppbyggnad. Vi kommer att renovera VVS-systemen och effektivisera befintlig ventilation. Vi har renoverat fasadapparater för ventilation och värme och har även gjort anpassningar inför deras nya rumsplaneringar, säger Mikael Maliniemi, Avdelningschef konsultation, APS.

Projektet genomförs i tre delar uppdelat på hyresgästens tre våningsplan. APS kommer att komplettera och förbättra befintlig ventilation på samtliga av hyresgästens våningar.

– Vårt samarbete fungerar jättebra. Våra hyresgäster är på plats samtidigt som renoveringen och då gäller det att man jobbar med en finess. APS är anpassningsbara och jobbar med förståelse för att våra hyresgäster arbetar runt omkring en, säger Jonathan.