Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Dec 13, 2018

Alltid redo med ny beredskapsbil

Med en ny bil är APS beredskapsteam ännu snabbare på plats vid akuta händelser.

När skadan är framme gäller det att vara snabbt på plats med verktygen som behövs för att åtgärda problemet. APS har sedan länge speciella beredskapsbilar som står redo för utryckning. För att få plats med mer verktyg och material, och därmed ännu snabbare kunna åtgärda fel, får APS inom kort en ny och större bil.

– Vi är ofta våra kunders backup under kvällar och helger och det blir en del akuta utryckningar. Med den nya beredskapsbilen kommer vi ha plats för fler saker exempelvis pumpar, dammsugare, rör och kablar – sånt som ofta behövs – och behöver inte då inte hämta upp det på vägen, säger Alexander Milkovic, beredskapsledare på APS.

En fastighetsägare som vet hur viktigt det är med snabba insatser är Bostads AB Poseidon som sedan början av året nyttjar APS beredskapstjänst. Med närmare 27 000 hyreslägenheter runtom i Göteborg är det förståeligt att problem uppstår, inte alltid under kontorstid, och det är där APS kommer in.

– Bra kundvård är jätteviktigt för oss och när något går sönder är det ofta bråttom att åtgärda problemet. Då är det bra att ha en kunnig partner nära till hands. Samarbetet med APS fungerar bra och dessutom ser vi tydligt minskade jourkostnader, säger André Trapp, kategoriansvarig på Poseidon.

APS har beredskap för flera kunder, de flesta fastighetsägare men också en hel del bostadsrättsföreningar. Den nya bilen beräknas vara på plats i början av februari och ökar behovet kan det bli fler.

Är du intresserad av att veta mer om vår service- och beredskapstjänst? Kontakta oss via formuläret nedan så bokar vi ett förutsättningslöst möte.