Skip to main content
APS drift och underhåll AB - För en problemfri drift
Jun 15, 2024

APS förnyar samarbete med Universeum

Genom ett nytt avtal fortsätter APS att stödja Universeum med omfattande tjänster inom energieffektivisering, fastighetsförvaltning och tekniskt underhåll.

 

Sedan 2014 har APS haft medarbetare på plats hos Universeum varje vardag och i beredskap under helger, och nu har vi glädjen att meddela att vårt avtal har förnyats för ytterligare fyra år.

På Universeum är tre dedikerade servicetekniker från APS utlånade på heltid: Einar Hallström, Anders Soneryd och Roger Johansson. Dagligen stöttar de Universeum genom att säkerställa optimal drift av värme, vatten och ventilation samt underhålla vetenskapscentrets tekniska utställningar.

– Jag har varit utlånad hit 100% sedan jag började för ungefär åtta år sedan. Vi hanterar allt inom denna fastighet, från ventilation och rör till värme. Det känns fantastiskt bra att få fortsätta i ytterligare fyra år, säger Roger.

Med detta starka team ser APS till att Universeum fungerar smidigt och effektivt varje dag.

APS ser fram emot att fortsätta detta framgångsrika samarbete och bidra till att Universeum kan fortsätta vara en ledande plats för vetenskap och lärande i Sverige.

Läs mer om vår Service här