Beredskap

För att du som fastighets- och systemägare ska kunna känna trygghet dygnet runt erbjuder vi beredskap. Vid beredskapsärenden löser vi alla typer av åtgärder så som översvämningar, krossade fönster, väderskydd, akuta stopp, mm.

APS hjälper redan idag delar av den offentliga sektorn, privata företag, föreningar och även hyresgäster med beredskap. Vi är alltid förberedda på en eventuell händelse och bidrar aktivt till att både förebygga och åtgärda dem när de inträffar.

Använd formuläret nedan eller ring 031-761 00 30 om ni vill veta mer om vår beredskap eller boka ett förutsättningslöst möte.

Nyfiken på hur ett av alla våra jouruppdrag kan se ut?
Här rycker Fredrick och Albin från vårt beredskapsteam ut på ett akut uppdrag med en läckande VVC-ledning i Norra Göteborg.

 

 

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.