Beredskap

För att du som fastighets- och systemägare ska kunna känna trygghet dygnet runt erbjuder vi beredskap. Vid beredskapsärenden löser vi alla typer av åtgärder så som översvämningar, krossade fönster, väderskydd, akuta stopp, mm.

APS hjälper redan idag delar av den offentliga sektorn, privata företag, föreningar och även hyresgäster med beredskap. Vi är alltid förberedda på en eventuell händelse och bidrar aktivt till att både förebygga och åtgärda dem när de inträffar.

Använd formuläret nedan eller ring 031-761 00 30 om ni vill veta mer om vår beredskap eller om ni vill boka ett förutsättningslöst möte.

Vi är alltid beredda och gillar de allra flesta typer av tillstånd, därför har vi beredskap alla dagar oavsett tidpunkt.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.