Referenser

Genom åren har vi samlat på oss gott om exempel på lyckade projekt och samarbeten. För att ge en komplett bild av oss överlämnar vi ordet till några av våra kunder och samarbetspartners.

”Jag tycker att det samlade engagemanget, kompetensen och servicen är mycket bra hos APS. De är vidsynta, professionella och kan sin marknad, men det är även en glädjefylld kultur som smittar av sig till oss kunder. Dessutom är APS lättillgängliga och ett lagom stort bolag, vilket jag värdesätter högt.”
Regionchef Göteborg, Privat fastighetsägare

”Vi har använt oss av APS i snart 10 år, och de har alltid levererat över våra förväntningar och framförallt har vi fått nöjdare hyresgäster när det gäller hur de upplever inomhusklimatet. APS kännetecknas av ett stort kunnande och servicekänsla där man förstår kunden och inte bara vill sälja utan verkligen vill hitta den bästa lösningen för fastigheten och hyresgästen!”
Chef Förvaltning – Region Göteborg, Statligt fastighetsbolag

”Jag tycker att APS gör ett fantastiskt arbete på mina fastigheter. Detta grundar jag i följande påståenden:
1. Engagerad personal som alltid gör sitt bästa för kunden
2. Kompetensen finns inom företaget för att kunna förse beställare med det som efterfrågas inom alla delar av fastighetsförvaltning, såsom skötsel, driftoptimering, nytänkande, m.m.
3. Deras engagemang i företaget gällande social hänsyn är viktig för Göteborgs Stad.”
Teknisk Förvaltare, Kommunal fastighetsägare

”En mycket kompetent aktör med bra prisbild inom VVS-branschen.”
Teknisk förvaltare, Privat fastighetsägare

APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.