Om APS

En väl fungerande fastighetsdrift är en viktig förutsättning för en effektiv och lönsam verksamhet. Vare sig våra kunder äger ett kontorshotell, representerar en mindre bostadsrättsförening eller förvaltar ett större fastighetsbestånd är vi på APS en naturlig del av deras förvaltning.

ERFARENHET, KUNSKAP & DIALOG

Vår verksamhet startade i augusti 2004 och sedan dess har vi haft en ständig tillväxt. Vi är en pålitlig tjänsteleverantör till såväl stora som små kunder och tillsammans med våra samarbetspartners verkar vi för ett mer hållbart samhälle.

apsbil

Idag är vi ca 80 anställda som var för sig är allt från drifttekniker och VVS-montörer till besiktningsmän, VVS-konsulter, energiexperter och projektledare. Tillsammans är vi APS Drift och Underhåll AB – en utmärkt kombination av expertis inom drift, underhåll och fastighetsutveckling.

Vi har en stark position på marknaden inom vårt segment, detta tack vare vår värdegrund och vår övertygelse om att ett lyckat projekt handlar lika mycket om fastighetsunderhåll som att underhålla en god relation till er som kund. Våra kunders behov, förväntningar och unika förutsättningar sätter ramen för vårt arbete som präglas av stor flexibilitet och ständig dialog.

STRÄVAN EFTER STÄNDIG FÖRBÄTTRING

APS är ett värderingsdrivet företag som sedan starten arbetat utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Därför engagerar vi oss lika mycket i att förbättra våra kunders fastighet som i att skapa en bättre omvärld och arbetsmiljö. Tack vare att vi är fabrikatsoberoende kan vi bistå med kvalificerad hjälp för alla fastighetstekniska system.

Vårt huvudkontor finns i Göteborg, men våra kunder finns runt om i hela Västra Götaland, Halland och Småland.

Tryggt med APS

Att anlita APS ska kännas tryggt och bra, och man ska alltid känna sig säker på att få ett väl utfört arbete. APS är bland annat ett FR2000-certifierat företag, auktoriserat enligt Säker Vatten och R-licensierat.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.