Karriär / LIA

APS är nästan alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare som kan stärka vårt team och verksamhet. Vilka tjänster vi rekryterar till just nu listas här nedan. Du är också välkommen att skicka oss en spontanansökan via formuläret.

 • Vi söker projektledare/konstruktör VVS
  Läs mer  Gillar du fastighetsteknik, drivs av kundtillfredsställelse samt att leda team? Då är det kanske du som blir en av våra nya kollegor.

  APS Drift och Underhåll utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Tillsammans är vi omkring 80 kvinnor och män som kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Våra kunder och uppdrag växer och därför söker vi nu fler duktiga kollegor.

  Vad vi erbjuder
  Som projektledare/konstruktör VVS på APS får du ett varierande och roligt arbete med stort ansvar men också frihet. Hos oss är du en viktig resurs och medansvarig i arbetet med att optimera våra kunders fastighetsdrift.
  På APS ingår du i ett starkt team med stor gemenskap och vi-känsla. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet och dokumenterade förmåga att leverera goda resultat i komplexa fastighetstekniska miljöer.
  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Vad vi söker
  Arbetet som projektledare/konstruktör VVS innebär bland annat att du
  • ansvarar för hela projekt från anbud till överlämning till drift
  • sköter kundkontakter samt marknadsför APS tjänsteutbud
  • arbetar med att tekniska handlingar, rita, modellera och beräkna konstruktioner och installationer gällande system för inomhusklimat med hjälp av ritapplikationerna MagiCAD för AutoCAD.
  • driver ditt team

  Förutom din tekniska förmåga och erfarenhet av hur fastighetsteknik interagerar och samspelar i praktiken, är det viktigt att du är engagerad och serviceinriktad – att du ser kundens behov och löser deras problem. Vidare ser vi att du som söker har stor intresse av fastighetsteknik med kunskaper inom el, ventilation, värme, styr-och reglersystem, energioptimering. Du som söker har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt med självledarskap driva det framåt. Arbetet inom APS görs i team så det är viktigt att du är en lagspelare och gillar att samverka för att nå resultat.

  Utbildning och erfarenheter:
  • Kunskaper i AutoCAD, applikation MagiCAD (rör och ventilation)
  • Kunskap om Office365
  • YH, Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom VVS, energi, installation
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Maliniemi, konsultchef och projektledare. Mikael nås på 0734 25 27 13 eller via mikael.maliniemi@aps.eu.


 • Är du vår nya VS-Tekniker?
  Läs mer  Vi behöver en ny VS-Tekniker som vill jobba fritt och driva ”egna” projekt.

  Nu behöver vi förstärka vårt VS-team med en driftig och serviceinriktad montör som vill jobba fritt under eget ansvar och driva mindre ”egna” projekt.

  APS Drift och Underhåll utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Tillsammans är vi drygt 80 anställda som kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation, VS till el och automation. Våra kunder och uppdrag växer och därför söker vi nu flera duktiga medarbetare.

  Vi erbjuder
  Ett fritt, spännande och ansvarsfullt arbete med fastigheters tekniska installationer. En arbetsplats med go stämning och en välkomnande kultur som erbjuder utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

  Som VS-Tekniker driver du egna mindre projekt hos våra avtalskunder. Det är ett varierande och utvecklande arbete. Hos oss är alla ansvariga och engagerade i arbetet med att optimera våra kunders fastighetsdrift.

  Även om du jobbar fritt i egna projekt är du inte ensam. Hos oss ingår du i ett starkt team med stor gemenskap och en stark vi-känsla. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet och dokumenterade förmåga att leverera goda resultat i komplexa fastighetstekniska miljöer.

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Genom APS Akademin säkerhetsställer vi din personligakompetensutveckling.

  Rollen som VS-Tekniker innebär bland annat:
  - Installation och montering av VS-anläggningar.
  - Daglig kontakt med kunder och leverantörer samt andra entreprenörer.
  - Mängda och beställa material.
  - Medverka och representera APS på byggmöten samt besiktningar.
  - Rengöring, service, felsökning, injusteringar och flödesmätningar.

  Förutom din tekniska förmåga och erfarenhet av hur fastighetsteknik fungerar i praktiken, är det viktigt att du är engagerad och serviceinriktad – att du ser kundens behov och löser deras problem.
  Dokumenterad erfarenhet är ett krav, liksom innehav av B-körkort.

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Oscar Stenström, telefon 031 390 08 01 eller via rekrytering@aps.eu.


 • Erfaren servicetekniker sökes
  Läs mer  Är du en rutinerad servicetekniker med erfarenhet av ventilation, styr- och reglerteknik som vill arbeta i ett trevligt och utvecklande bolag? Perfekt, då är det kanske just dig vi söker!

  På APS hjälper vi fastighetsägare med allt från nya installationer till underhåll och service av fastighetstekniska lösningar. Nu söker vi en servicetekniker med bred kompetens och som har arbetat med ventilation i olika former.

  Som servicetekniker på APS blir du en del av avdelningen Service bestående av ett tjugotal personer, men också en självklar del av APS-familjen. Tillsammans är vi omkring 80 kvinnor och män erbjuder allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation.

  Rollen som servicetekniker på APS innebär bland annat
  • Arbete med service, förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Mindre installationsprojekt
  • Genomförande av felsökningar och utredningar
  • Serviceåtgärder som exempelvis fläkt- och lagerbyten
  • Planering, uppföljning och rapportering
  • Utveckling och förslag på åtgärder för en mer energieffektiv anläggning

  APS agerar extern jour och erbjuder dygnet runt-beredskap för flertalet kunder. Som vår servicetekniker finns därmed också möjlighet att vara del av bolagets beredskapsteam.

  Vad vi erbjuder
  På APS hjälper vi allt från bostadsrättföreningar och hyresvärdar till byggherrar och olika typer av fastighetsägare att optimera sin fastighetsdrift. Vi finns där för våra kunder hela vägen och arbetar med alla typer av utrustning, fabrikat och modeller.

  Att arbeta som servicetekniker hos oss är ett varierande och roligt arbete med mycket egenansvar. Det innebär en hel del självständigt arbete och här finns stora möjligheter att påverka sin dag. Ibland arbetar du ensam hos kund, ibland tillsammans med en kollega – allt beroende på uppdrag och behov.

  Oavsett hur arbetsdagen ser ut ingår alla på APS i ett team med stor gemenskap och vi-känsla. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet.

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Vad vi söker
  Vi tror att APS blivande servicetekniker har arbetat som service- eller drifttekniker under minst fem år och har bred kunskap om styr- och reglerteknik, luftmätning och ventilationsservice.

  Utöver hantverket är hög servicekänsla, social kompetens och förmåga att ta kundansvar viktigt i denna roll.

  Dokumenterad yrkeserfarenhet är ett krav, liksom innehav av B-körkort. OVK-kompetens och elbehörighet är meriterande.

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning. Inleds med 6 månaders provanställning.
  Tillträde efter sommaren, enligt överenskommelse.

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Shaludi, Avdelningschef Service på APS, telefon 0733 98 89 52 eller via rekrytering@aps.eu.


 • Är du vår nya automationstekniker?
  Läs mer  Vi hjälper fastighetsägare med allt från nya installationer till underhåll och service av befintlig styr- och reglerutrustning. Nu söker vi fler tekniker till vårt automationsteam.

  APS Drift och Underhåll utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Tillsammans är vi omkring 80 kvinnor och män som kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Våra kunder och uppdrag växer och därför söker vi nu flera duktiga kollegor.

  Vad vi erbjuder
  Vi hjälper våra kunder hela vägen och som automationstekniker på APS arbetar du med alla typer av styr- och reglerutrustning, fabrikat och modeller. Det är ett varierande och roligt arbete med mycket egenansvar men också frihet. Hos oss är alla medansvariga i arbetet för att optimera våra kunders fastighetsdrift.

  På APS ingår du i ett team med stor gemenskap och vi-känsla. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet och dokumenterade förmåga att leverera goda resultat i komplexa fastighetstekniska miljöer.

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Vad vi söker
  Rollen som automationstekniker innebär bland annat:
  - Installation, konfiguration, programmering och driftsättning av anläggningar.
  - Felsökning och utredning för problemfri drift.
  - Förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningar.
  - Utveckling och förslag på åtgärder för en mer energieffektiv anläggning.

  Arbetsuppgifterna är många och varierande så för att trivas och motiveras är det viktigt att du är flexibel och engagerad. Vi arbetar nära våra kunder vilket också innebär många viktiga relationer att vårda, att du är social och lösningsorienterad.

  Förutom din tekniska förmåga och erfarenhet av hur fastighetsteknik interagerar och samspelar i praktiken, är det viktigt att du är engagerad och serviceinriktad.

  Dokumenterad erfarenhet av styr-, regler- och el-installationer är ett krav, liksom innehav av B-körkort.

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning.

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Shaludi, Avdelningschef Service på APS, telefon 0733 98 89 52 eller via rekrytering@aps.eu.


 • Vi söker injusterare med OVK-behörighet!
  Läs mer

  Har du erfarenhet av fastighetsteknik, gillar kundkontakt och har OVK-behörighet? Då är det kanske du som blir en av våra nya kollegor.

  APS Drift och Underhåll utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Tillsammans är vi omkring 80 kvinnor och män som kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Våra kunder och uppdrag växer och därför söker vi nu flera duktiga kollegor.

  Vad vi erbjuder
  Som injusterare och OVK-besiktningsman på APS får du ett varierande och roligt arbete med stort ansvar men också frihet. Hos oss är du en viktig resurs och medansvarig i arbetet med att optimera våra kunders fastighetsdrift.

  På APS ingår du i ett starkt team med stor gemenskap och vi-känsla. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet och dokumenterade förmåga att leverera goda resultat i komplexa fastighetstekniska miljöer.

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Vad vi söker
  Arbetet som injusterare och besiktningsman innebär bland annat att du:
  - ansvarar för hela besiktningsprocessen
  - sköter kundkontakter samt marknadsför APS tjänsteutbud
  - arbetar med injustering, driftsättning och OVK-besiktningar

  Förutom din tekniska förmåga och erfarenhet av hur fastighetsteknik interagerar och samspelar i praktiken, är det viktigt att du är engagerad och serviceinriktad – att du ser kundens behov och löser deras problem.

  Vidare ser vi att du som söker har stor erfarenhet av fastighetsteknik med kunskaper inom el, ventilation, värme, styr-och reglersystem, energioptimering.

  OVK-behörighet är ett krav, liksom innehav av B-körkort.

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Maliniemi, konsultchef och projektledare, telefonnummer 0734 25 27 13 eller via rekrytering@aps.eu


Gör din ansökan i formuläret nedan. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden och berätta lite om dig själv i meddelandefältet. Kom ihåg att ladda upp CV och ev. personligt brev.

  Ladda upp CV
  Ladda upp personligt brev

  LIA

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Vi samarbetar idag med tre yrkeshögskolor i Göteborg och har förmånen att ofta få välkomna studenter från dessa skolor när det är dags för LIA.

  Våra värderingar

  APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

  Kontakta oss

   APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

   Lergodsgatan 1
   417 07 Göteborg

   Hitta till oss

   Telefon: 031-761 00 30
   E-post: info@aps.eu

   Serviceanmälan

    Vid akuta ärenden ring

    031-761 00 30

    Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

    Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

    Vi gillar kakor!

    Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.