ÄR DU DEN VI SÖKER?

APS är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare som kan stärka vårt team och vår verksamhet. Om vi har några lediga tjänster kan du se dem här nedanför. Du är också alltid välkommen att komma in med en spontanansökan.

 • Vi söker injusterare med ansvar för OVK-besiktningar
  Läs mer  Har du erfarenhet av fastighetsteknik, gillar kundkontakt och har OVK-behörighet? Då är det kanske du som blir en av våra nya kollegor.

  APS Drift och Underhåll utför konsultation, installation och service på tekniska system i fastigheter. Tillsammans är vi omkring 80 medarbetare som kan det mesta inom fastighetsinstallationer – allt från energieffektivisering, ventilation och VS till el och automation. Våra kunder och uppdrag växer och därför söker vi nu flera duktiga kollegor.

  Vad vi erbjuder
  Som injusterare och OVK-besiktningsman på APS får du ett varierande och roligt arbete med stort ansvar men också frihet. Hos oss är du en viktig resurs och medansvarig i arbetet med att optimera våra kunders fastighetsdrift.

  På APS ingår du i ett starkt team med stor gemenskap och vi-känsla. Stor vikt läggs på våra medarbetares personliga egenskaper, samtidigt som vi värdesätter din erfarenhet och dokumenterade förmåga att leverera goda resultat i komplexa fastighetstekniska miljöer.
  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Vad vi söker
  Arbetet som injusterare och besiktningsman innebär bland annat att du
  • ansvarar för hela besiktningsprocessen
  • sköter kundkontakter från idé till åtgärdsförslag och genomförande
  • arbetar med injustering, driftsättning och OVK-besiktningar

  Förutom din tekniska förmåga och erfarenhet av hur fastighetsteknik interagerar och samspelar i praktiken, är det viktigt att du är engagerad och serviceinriktad – att du ser kundens behov och löser deras problem. Vidare ser vi att du som söker har stor erfarenhet av fastighetsteknik med kunskaper inom el, ventilation, värme, energioptimering, styr-och reglersystem.

  OVK-behörighet är ett krav, liksom innehav av B-körkort.

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Prevander, delägare på APS. Håkan nås på telefon 073-357 17 01 eller via Hakan.prevander@aps.eu


 • Vi söker VS-montörer
  Läs mer  Gillar du raka rör, bra arbetsklimat och utmanade arbetsuppgifter kan rollen som VS-montör hos oss vara något för dig.

  APS Drift och Underhåll erbjuder helhetslösningar för fastighetsdrift och har alla kompetenser under ett och samma tak. VS är en stor del av vårt kunderbjudande och sträcker sig från installationer till underhåll. Av våra cirka 80 medarbetare är ett tjugotal VS-montörer. Men vi vill bli fler och söker flera duktiga VS-montörer.

  Vad vi erbjuder
  Som VS-montör hos oss får du alla möjligheter till ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi arbetar i team, ofta i entreprenad och nyproduktionsprojekt så som hallar, industrier och kontor. Bland APS kunder finns också flertalet bostadsföretag och vi utför service och akuta åtgärder även i lägenheter.

  På APS ingår du i ett starkt team med stor gemenskap och vi-känsla. Oavsett om du arbetar med installationsentreprenader eller service har du alltid ett bra stöd omkring dig. Då vi har beredskap för flertalet kunder finns också möjlighet att ingå i vårt beredskapsteam.

  APS är ett värderingsdrivet företag som arbetar utifrån kärnvärden som engagemang, professionalitet och respekt. Vi är lika angelägna om att förbättra våra kunders fastighet som att skapa en bättre omvärld och arbetsmiljö. Hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

  Våra medarbetares välmående är viktigt för oss och vi har bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och fördelaktigt luncherbjudande.

  Vad vi söker
  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vidare värdesätter vi god samarbetsförmåga, engagemang, egenansvar och att du trivs i ett högt tempo.
  • VVS-certifikat är ett krav
  • B-körkort är ett krav

  Anställningsform
  Heltid, tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Kenneth Nyberg, projektledare inom VS. Kenneth nås på telefon 073-425 27 10 eller via Kenneth.Nyberg@aps.eu


 • Spontanansökan
  Läs mer

  Vi på APS Drift och Underhåll är alltid på jakt efter kompetenta, ansvarstagande och serviceinriktade kollegor till vårt kreativa team. Gör gärna en spontanansökan om du tror att du skulle passa in hos oss.

  APS erbjuder
  Hos oss på APS får du ett fritt, spännande och ansvarsfullt arbete med fastigheters tekniska installationer. Du får möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

  Våra arbetsplatser präglas av öppenhet, gemenskap och glädje. Ett gott ledarskap och god kamratskap bidrar till stimulans och goda möjligheter till personlig utveckling, oavsett roll på företaget.

  Vem är du?
  Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du gillar att arbeta med målsättningen att alltid göra kunden nöjd, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och delar våra värderingar: ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Vidare har du ett stort teknikintresse och god förståelse för hur saker fungerar.

  På arbetsplatsen är du välorganiserad, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med problemlösning och har en hög drivkraft och ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, stresstålighet, uppfinningsrikedom och ordentlighet.

  Låter det intressant?
  Trött på din nuvarande chef, behov av en ny utmaning eller på jakt efter en utvecklande arbetsplats?
  Gör en spontanansökan genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att skriva ”Spontanansökan” i fältet ”Tjänst”.


Gör din ansökan i formuläret nedan. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden och berätta lite om dig själv i meddelandefältet. Kom ihåg att ladda upp CV och ev. personligt brev.

Ladda upp CV
Ladda upp personligt brev

APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.