ÄR DU DEN VI SÖKER?

APS är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare som kan stärka vårt team och vår verksamhet. Om vi har några lediga tjänster kan du se dem här nedanför. Du är också alltid välkommen att komma in med en spontanansökan.

 • VS-montörer
  Läs mer

  APS är ett auktoriserat installationsföretag som växer och utvecklas i snabb takt.
  Nu söker vi fler duktiga VS-montörer för våra team inom installation och service.

  Om APS
  APS skapar helhetslösningar för fastighetsdrift med alla fastighetstekniska kompetenser under ett och samma tak. Med fler än 70 medarbetare inom allt från installation och service till VVS- och energikonsulter är APS en flexibel organisation som sätter kunden främst.

  Vi har kontoret på Ringön i Göteborg, men våra kunder finns runtom i hela Västra Götaland, Halland och Småland.

  Om Tjänsten
  Som VS-montör på APS ingår du i ett starkt team och oavsett om du arbetar med installationsentreprenader eller service har du alltid ett bra stöd omkring dig.

  Med goda möjligheter till personlig utveckling i ett företag som arbetar för långsiktig förbättring av såväl teknik och samhälle som miljö finns alla möjligheter till ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete.

  Din profil / Kvalifikationer
  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, stresstålighet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo.

  • Erfarenhet av installation eller service inom VS
  • VVS-certifikat

  Krav
  B-körkort

  Anställningsform:
  Heltid, Tillsvidareanställning

  Rekryteringsprocess:
  Urval sker löpande så välkommen med din ansökan via formuläret nedan redan idag.

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Ulf Nordberg. Du når honom på telefon 0735 180 483 eller via
  ulf.nordberg@aps.eu


 • Spontanansökan
  Läs mer

  Vi på APS Drift och Underhåll är alltid på jakt efter kompetenta, ansvarstagande och serviceinriktade kollegor till vårt kreativa team. Gör gärna en spontanansökan om du tror att du skulle passa in hos oss.

  APS erbjuder
  Hos oss på APS får du ett fritt, spännande och ansvarsfullt arbete med fastigheters tekniska installationer. Du får möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

  Våra arbetsplatser präglas av öppenhet, gemenskap och glädje. Ett gott ledarskap och god kamratskap bidrar till stimulans och goda möjligheter till personlig utveckling, oavsett roll på företaget.

  Vem är du?
  Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du gillar att arbeta med målsättningen att alltid göra kunden nöjd, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och delar våra värderingar: ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Vidare har du ett stort teknikintresse och god förståelse för hur saker fungerar.

  På arbetsplatsen är du välorganiserad, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med problemlösning och har en hög drivkraft och ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, stresstålighet, uppfinningsrikedom och ordentlighet.

  Låter det intressant?
  Trött på din nuvarande chef, behov av en ny utmaning eller på jakt efter en utvecklande arbetsplats?
  Gör en spontanansökan genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att skriva ”Spontanansökan” i fältet ”Tjänst”.


Gör din ansökan i formuläret nedan. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden och berätta lite om dig själv i meddelandefältet. Kom ihåg att ladda upp CV och ev. personligt brev.

Ladda upp CV
Ladda upp personligt brev

APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.