ÄR DU DEN VI SÖKER?

APS är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare som kan stärka vårt team och vår verksamhet. Om vi har några lediga tjänster kan du se dem här nedanför. Du är också alltid välkommen att komma in med en spontanansökan.

 • VVS-konsult
  Läs mer

  APS är organisationen som skapar hållbara helhetslösningar för fastighetsdrift med alla installationstekniska kompetenser under ett och samma tak. Med fler än 70 medarbetare inom allt från installation och service till VVS- och energiingenjörer är APS en flexibel organisation som sätter kunden främst.

  Om tjänsten
  Som VVS-konsult på APS kommer du tillhandahålla VVS-konstruktioner och konsultation med hög teknisk standard avseende installationer och inomhusmiljö. Hos oss arbetar du med helheten i nära relation med såväl kund som kollegor. Det innebär delaktighet från idé till färdig installation. Du är en naturlig del i projektets alla faser med målet att beställarens och brukarens verksamhet ska kunna bedrivas på bästa sätt och till lägsta möjliga totalkostnad. Tjänsten passar därför utmärkt för dig som gillar att ta helhetsansvar och vara delaktig under hela processen.

  Vem söker vi?
  Vi söker en erfaren VVS-konsult med förmåga att självständigt planera, leda, utveckla och följa upp projekt. Eftersom du arbetar med helheten är det viktigt att du ser förutsättningarna för långsiktig framgång genom att ha nöjda kunder och brukare.

  Varaktighet/Arbetstid
  Tillsvidare, Heltid

  Förmåner
  • Tjänstebil
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Rikskort

  Frågor?
  Här kan du bekanta dig med din framtida kollega Lars-Göran och läsa mer om hur vi jobbar: www.aps.eu/aps-projekterar-vvs-drygt-200-lagenheter-lundby-park/

  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Shaludi, affärsområdeschef på APS.
  0733 98 89 52, tony.shaludi@aps.eu

  Låter det som rätt utmaning för dig? Ansök idag!
  Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@aps.eu eller via formuläret nedan. Vi går igenom ansökningar löpande. Märk gärna din ansökan med ”VVS-konsult”.


 • VVS-montör
  Läs mer

  APS är ett auktoriserat VVS-företag som växer och utvecklas i snabb takt.
  Nu söker vi fler duktiga VVS-montörer för våra team inom installation och service.

  Om APS
  APS skapar helhetslösningar för fastighetsdrift med alla fastighetstekniska kompetenser under ett och samma tak. Med fler än 70 medarbetare inom allt från installation och service till VVS- och energikonsulter är APS en flexibel organisation som sätter kunden främst.
  Vi har kontoret på Ringön i Göteborg, men våra kunder finns runt om i hela Västra Götaland, Halland och Småland.

  Om Tjänsten
  Som VVS-montör på APS ingår du i ett starkt team bestående av teamledare, affärsområdeschef och egna VVS-konsulter. Du kommer därför alltid ha ett bra stöd omkring dig – oavsett om du arbetar med installation i entreprenader eller med service.
  På APS är vi engagerade, professionella och respektfulla. Det innebär att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår miljö samt att vi är noggranna när vi utför vårt arbete.
  Med goda möjligheter till personlig utveckling i ett företag som arbetar för långsiktig förbättring av såväl teknik och samhälle som miljö finns alla möjligheter till ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete.

  Vem vi söker
  För APS är nöjda kunder och brukare en förutsättning för långsiktig framgång. Du bör därför gilla vår målsättning att alltid göra kunden nöjd i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer.
  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, stresstålighet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo.
  På APS utmanar vi gärna dina begränsningar men begränsar aldrig dina utmaningar.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Kvalifikationer
  • Branschcertifikat VVS
  • Erfarenhet av installation eller service

  Krav
  B-körkort

  Varaktighet/Arbetstid
  Tillsvidare, Heltid

  Lön/förmåner
  Fast månadslön med möjlighet till prestationslön (ackord)
  Tillgång till egen servicebil eller förmånsbil
  Sjukvårdsförsäkring
  Friskvårdsbidrag
  Rikskort
  Kollektivavtal

  Frågor?
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Nordberg som är affärsområdeschef för VVS.
  0735–18 04 83, ulf.nordberg@aps.eu

  Ansök idag!
  Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@aps.eu eller via formuläret nedan. Vi går igenom ansökningar löpande. Märk gärna din ansökan med ”VVS-montör”.


 • Drifttekniker
  Läs mer

  Om APS
  APS skapar helhetslösningar för fastighetsdrift med alla fastighetstekniska kompetenser under ett och samma tak.
  Med fler än 70 medarbetare inom allt från installation och service till VVS- och energikonsulter är APS en flexibel organisation som sätter kunden främst.
  Vi finns på Ringön i Göteborg, men våra kunder finns runtom i hela Västra Götaland, Halland och Småland.
  På APS är vi engagerade, professionella och respektfulla vilket innebär att vi bryr oss lite mer. Med goda möjligheter till personlig utveckling i ett företag som arbetar för långsiktig förbättring av såväl teknik som samhälle och miljö finns alla möjligheter till ett roligt och stimulerande arbete.

  Om Tjänsten
  Som drifttekniker hos APS får du ett varierande och omväxlande arbete. I din roll arbetar du med tillsyn, skötsel samt reparation av fastighetstekniska installationer.

  Exempel på vanliga arbetsuppgifter:
  / Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av värme-, ventilations- och
  fläktrum samt undercentraler, kylsystem och övriga tekniska utrymmen.
  / Utföra felsökning, reparation och felavhjälpande service utifrån inkommande felanmälningar.
  / Lämna fackmannamässiga synpunkter gällande funktioner, materialval, drift och skötsel.
  / Sköta den dagliga kontakten med beställare och brukare samt uppdatera dem avseende status i pågående projekt.
  / Medverka vid underhållsplanering och ansvara för mindre projekt.
  / Bidra till kundvård för att säkerställa nöjda brukare och kunder.

  Arbetet är också utmanande och kräver ansvarstagande och god prioriteringsförmåga. Du arbetar enbart inom våra kunders fastigheter i Storgöteborg med omnejd och kommer ha dagliga kontakter med många kollegor, kunder och underentreprenörer.

  Vem vi söker
  Som drifttekniker är det förutom den tekniska förmågan viktigt att vara social, serviceinriktad och tillmötesgående vilket innebär att du måste motiveras av utmaningen av att lösa kundens dagliga problem.

  För APS är nöjda kunder och brukare en förutsättning för långsiktig framgång och därför är också du som medarbetare ansvarig för att vara såväl serviceinriktad som kundfokuserad.
  Stor vikt läggs därför på dina personliga egenskaper där vi värdesätter god samarbetsförmåga, stresstålighet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo.
  På APS utmanar vi gärna dina begränsningar men begränsar aldrig dina utmaningar.

  Låter det som ett jobb för dig så tveka inte att ansöka nedan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

  Kvalifikationer
  Gymnasieutbildning
  Erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
  Kunskaper inom något av följande teknikområden: el, ventilation, värme, styr-och reglersystem, energioptimering

  Krav
  B-körkort

  Varaktighet/Arbetstid
  Tillsvidare, Heltid

  Lön/förmåner
  Fast lön
  Tillgång till egen servicebil eller förmånsbil
  Sjukvårdsförsäkring
  Friskvårdsbidrag
  Rikskort

  Vid frågor
  Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Almgren som är affärsområdeschef för service på APS. Du når honom på telefon 0733 57 17 02 eller via
  mikael.almgren@aps.eu

  Du kan också läsa om vår medarbetare Alexander som är drifttekniker på vetenskapscentret Universeum i Göteborg.

  Ansök idag
  Ansöker gör du genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@aps.eu

  Märk din ansökan med ”Drifttekniker”.


 • Ventilationsmontör
  Läs mer

  Ventilationsmontör för installation och service

  Nu söker vi på APS Drift och Underhåll en kompetent, ansvarstagande och serviceinriktad ventilationsmontör för installation och service.

  APS erbjuder
  Hos oss på APS får du ett fritt, spännande och ansvarsfullt arbete med fastigheters tekniska installationer. Du får möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

  Vem är du?
  Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du gillar att arbeta med målsättningen att alltid göra kunden nöjd, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och delar våra värderingar: ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

  På arbetsplatsen är du välorganiserad, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med problemlösning och har en hög drivkraft och ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

  Du är en proaktiv initiativtagare som gillar att jobba med förbättringar och utveckling. Du ser vad som behöver göras och är alltid beredd att rycka in där det behövs. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, men lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, stresstålighet, uppfinningsrikedom och ordentlighet.

  Övrigt
  Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.
  Tjänsten kräver B-körkort.

  Kontakt
  För mer information om tjänsten, kontakta Håkan Prevander på 0733–57 17 01 eller hakan.prevander@aps.eu

  Låter det intressant?
  Är du i behov av en ny utmaning? Kan den här tjänsten vara något för dig?
  Ansök snarast genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att skriva ”Ventilationsmontör” i fältet ”Tjänst”.


 • Spontanansökan
  Läs mer

  Vi på APS Drift och Underhåll är alltid på jakt efter kompetenta, ansvarstagande och serviceinriktade kollegor till vårt kreativa team. Gör gärna en spontanansökan om du tror att du skulle passa in hos oss.

  APS erbjuder
  Hos oss på APS får du ett fritt, spännande och ansvarsfullt arbete med fastigheters tekniska installationer. Du får möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

  Våra arbetsplatser präglas av öppenhet, gemenskap och glädje. Ett gott ledarskap och god kamratskap bidrar till stimulans och goda möjligheter till personlig utveckling, oavsett roll på företaget.

  Vem är du?
  Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du gillar att arbeta med målsättningen att alltid göra kunden nöjd, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och delar våra värderingar: ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Vidare har du ett stort teknikintresse och god förståelse för hur saker fungerar.

  På arbetsplatsen är du välorganiserad, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med problemlösning och har en hög drivkraft och ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, stresstålighet, uppfinningsrikedom och ordentlighet.

  Låter det intressant?
  Trött på din nuvarande chef, behov av en ny utmaning eller på jakt efter en utvecklande arbetsplats?
  Gör en spontanansökan genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att skriva ”Spontanansökan” i fältet ”Tjänst”.


Gör din ansökan i formuläret nedan. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden och berätta lite om dig själv i meddelandefältet. Kom ihåg att ladda upp CV och ev. personligt brev.

Ladda upp CV
Ladda upp personligt brev

APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.