Värderingar

På APS Drift och Underhåll är vi engagerade i vårt arbete, i våra kunders verksamhet och i ny teknik. Men vi är också engagerade i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhällsklimat, en minskad miljöpåverkan och en bättre arbetsmiljö.

Vi vill verka för en positiv samhällsutveckling inom de områden vi själva har möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att samhället kan utvecklas, men att alla måste dra sitt strå till stacken. Därför värderar vi CSR (Corporate Social Responsibility) högt. Alla beslut – både affärsmässiga och sociala – fattas med ett tydligt ställningstagande och en omtanke om såväl medarbetare, leverantörer och kunder som samhället i stort.

Ett miljömedvetet förhållningssätt

Vår miljöpolicy är att varaktigt arbeta med, och utveckla, resurshållning såväl internt som externt. Hela vår verksamhet genomsyras av ett kretsloppstänk och vi använder så miljövänliga produkter som möjligt i våra projekt.

ENGAGEMANG BÅDE INTERNT OCH EXTERNT

APS Drift och Underhåll har ett långt gående internt program för hälsovård, arbetsmiljö, säkerhet och kris, men vi engagerar oss också i flera externa projekt och föreningar som bidrar till ett bättre och mer hållbart samhälle.

Idag stödjer vi bland annat Ronald McDonald Hus Göteborg, Göteborgs Stadsmission, Faktum, Universeum och IFK Göteborg.

Tillhör du en organisation som verkar för en god sak inom etik, samhällsutveckling eller miljöfrågor? Kontakta oss på marknad@aps.eu för att skicka en förfrågan om vårt stöd.

TRYGGT MED APS

Att anlita APS ska kännas tryggt och bra, och man ska alltid känna sig säker på att få ett väl utfört arbete. APS är bland annat ett FR2000-certifierat företag, auktoriserat enligt Säker Vatten och R-licensierat.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.