Värme & Sanitet

VS är en viktig del av en fastighet, oavsett om den berör vattenförsörjning och avlopp, energiförsörjning med vattenburna system för uppvärmning, komfortkylning eller distribution för tappvarmvatten.

Våra VS-tjänster sträcker sig från omfattande installationer till förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi bistår med alla typer av VS-tjänster och ser till att våra kunders system fungerar tillförlitligt. Självklart utförs allt enligt gällande branschregler av auktoriserad personal.

Vi arbetar med Retherm och erbjuder fem års garanti på såväl material som arbete för av oss monterade smutsavskiljare och avgasare.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vårt arbete inom vatten och sanitet, eller om ni vill boka ett förutsättningslöst möte. Slå en signal på 031-761 00 30 eller använd formuläret nedan.

Inomhusmiljö och hygien är en viktig del av vårt välbefinnande. Vi månar om allas välbefinnande – därför jobbar vi med VS.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.